OnePlus: True Story

A május 4-ei Star Wars-utalás keltett némi zavart az erőben, ám a OnePlus végül egyértelművé tette: a 3 és 3T modellek utódja az 5 lesz, a Kínában szerencsétlenül hangzó 4-es szám kihagyásával folytatják a nevek sorát. Azt is elárulták, hogy a 3 és 3T modellek nem számítanak különállónak, így nem gondolják, hogy a sorban ötödik flagship killer kapja az 5 nevet, viszont a kosárlabdától visszavonult Robert Horry 5-ös számú meze szerencsét hozhat a terméknek.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
A OnePlus 3T egy igazi ár/érték bajnok, kihívás lesz felülmúlni ezen az árszinten a szolgáltatáskínálatot [+]

Ezzel kapcsolatban nem maradt több kérdés, a termék ellenben képlékeny, a The Verge a dupla hátlapi kamerás pletykákról emlékezett meg, de volt szó már Snapdragon 835-ös SoC-ről, 6 GB RAM-ról 64 és 128 gigabájtos tárhelyopcióval, illetve említésre került a 3580 mAh kapacitású akkumulátor, a Dash Charge 2.0 és a QHD kijelző. Nyáron minden kiderül!

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet a OnePlus 5

    Az Indiában felbukkant renderkép állítólag szemtanúk beszámolója alapján készült.

  • Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek

    Mindössze 250 darab colette edition OnePlus 3T kerül piacra, és a párizsiaknak van a legnagyobb esélyük egy beszerzésére.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

Hirdetés