Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Öt készüléket hozott a nemzetközi piacra a Meizu
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Használtam Honor 6-ot pár napig és LG G2-t 1 hónapig, most pedig OnePlus One van. A OnePlus One sebessége gyorsabb a Honor 6-nál, pedig az sem lassú. A G2 alapból gyors a kitkat alapú gyári rommal.
Aksiban a G2 odaver a OnePlus One-nak, pedig ez sem szomorkodhat e tekintetben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
s3nsitivity #105 üzenetére
Ezért nem értettem, hogy mit akar. Ebben a cikkben is írják, a OnePlus One topicjának összefoglalójában is írják, te is írtad és én is kipróbáltam már a vásárlást a oneplus.net oldalon (persze nem vittem végig), hogy tudjam: ennyibe kerül és kész.
-
petipetya
nagyúr
Regisztráció után a store account menüponton belül be kell állítani a magyar szállítási és számlázási címet.
Utána a OnePlus One menüpont / 16 GB / BUY gomb (mellette már Ft-ban kell látnod az árát) / checkout / select shipping method kiválasztása / place order.
-
petipetya
nagyúr
válasz
hyperspace #46 üzenetére
Szerintem több cucca van otthon különböző távirányítókkal (pl. tv, hifi stb.), amelyek helyett kényelmesebb lehet mindent a telóról irányítani.
Az LG G2 ilyen szempontból remek volt igaz nekem csak tévém van otthon, hangfal és egyéb cuccok nincsenek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Engikrisztus #31 üzenetére
Most engem is elkapott a gépszíj, reggel óta ezen a telón rugózok. Főleg, hogy kaptam egy ajánlatot is.
-
petipetya
nagyúr
Remek cikk, mondhatni hiánypótló.
Ennyire részletesen még sehol sem olvastam magyar nyelven erről a készülékről, pedig az egyik nagy kedvencem.
Ha jól értem, akkor lehet használni a kijelzőn kívüli gombokat is. Ez tetszik.
Az LTE-ről én is ugyanezeket olvastam, amiket írtok. Pesti lévén pont ahhoz a kisebb területhez tartozom, ahol nem érdekes a "vidéki" LTE frekvencia.
Egy bajom van a telefonnal, hogy elsőre nagynak tűnik. Másfél centivel hosszabb a G2-nél, amit 1 hónapig használtam és 2 centivel nagyobb a Nexus 4-nél, amit már 2 éve használok. Ez így elsőre sokkoló, ráadásul egyszer már volt a kezemben OnePlus One és tényleg nagynak tűnik. Régebben is voltam hasonló dilemmában, amikor a 3,7-ről alig mertem felváltani 4.3-ra, ahonnan aztán tovább ugrottam a mostani 4.7-re. Lehet, hogy a OnePlus One méretét is meg tudnám szokni.
A nagy kijelző nem hátrány, mivel sokat olvasok és netezek a telón, a 3GB RAM-ot pedig kívánom a mostani 2GB után. És mivel eddig ár/érték arányban nincs jobb készülék a OnePlus One-nál a szemenben, így másra nem is nagyon tudnék váltani.
A Meizu MX4 izgat még hasonló áron, csak sajnos abban 2GB RAM van. A Meizu MX4 Pro felbontását pedig indokolatlanul nagynak találom, amely szerintem már negatív irányba befolyásolja az aksit és a gördülékenységet is. Az LG G2 remek vas volt 1 hónapig, de nem az igazi. A Honor 6 is jó volt pár napig, de az sem volt az igazi.
A OnePlus One viszont hardveresen és szoftveresen megfelelne nekem egy újabb 2 évre szóló használatra, és méltó lenne a Nexus 4 leváltására. Úgyhogy most ebben a méretbeli dilemmában vagyok, és közben figyelem hátha lejjebb megy a teló ára. A 64GB-os modell tetszik, amely szállítással együtt 110.000 Ft - ezt szeretném, ha 100-nál megállna, mert pozitív irányba befolyásolná a döntésemet.
Egyetlen igazi riválisa lehet, mégpedig az új 5.2-es Moto X. Csak félek, hogy baromi drágán lehet majd hozzájutni, így felesleges is arról álmodoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC .:BONTATLAN:. .:2év garancia:.
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 3. gen Threadripper, 4x32gb, bq!, NZXT, 1200W // A jó munkás, félkonfig
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest