Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Josh777

tag

Ma kiraktam az ablakba timelapse-ezni kicsit a telót ezzel az állvány-fogóval, mikor levettem egy nagy karc fogadott széltében a Nillkin kijelzővédő üvegen. Nem esett le, nem ért semmihez a kijelző, nem hullott rá semmi, ráadásul kivételesen csak olyan fél óráig volt kint. A nap sugarától egy elegáns alufólia darabbal védtem amit a telefon háta és a mount közé biggyesztettem, de ez tuti nem volt mert nem is ért hozzá, illetve próbaképp most jól hozzá is dörgöltem az üveghez de semmi nyomot nem hagyott. Szóval két dologra tudok gondolni:
    A) Az erős napon megszaladt valamiféle "repedés" az üveg felszínén. Ezt nem tartom valószínűnek mert volt már így kint, ráadásul mindig háttal van a napnak és most nem is volt olyan forró a telefon mint szokott ilyenkor.
    B) Ez a megfogó izé olyan erősen nyomja, hogy emiatt szaladt végig rajta egy "repedés". Ez már inkább, mert mindig kicsit ijesztő beletenni. De akkor is, ha repedés akkor az üveg egész vastagságában át kéne h érjen, de ezt épphogy érzem körömmel, csak a felszínt érinti.
    Így viszont lövésem sincs hogyan keletkezhetett, valakinek ötlet? Tuti h előtte nem volt meg, észrevettem volna.

Új hozzászólás Aktív témák