Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
otomika #1399 üzenetére
Értem, szóval nem csak nekem rossz. Viszont tavaly március körül vettem a telefont. Akkor még kiválóan működött. Felemeltem az asztalról és azonnal világított és azonnal felismerte az ujjlenyomatom.
Most is amikor jó a kedve akkor működik ezt szépen, viszont vannak olyan időszakok amikor alig akar megjelenni és olyankor a felimserés is elég gyatra/lassú.
A duplakoppos ébresztés is elég hektikus, ha van kedve működik, ha nincs akkor nem. -
Geby
senior tag
válasz
otomika #1296 üzenetére
Ezt még régen vettem, 3-4 évvel ezelőtt. Az USB-C - USB-C részével töltök PD-vel, 80%-ig feltölti gyorsan, utána lelassít.
Nem mondom azt, hogy olyan gyors mint a gyári 65W-os töltője ami fél óra alatt teletölti az akkut, de egy sima gyorstöltőnek megfelel ami 1 óra alatt feltölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged