Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Beszéltem a supporttal, hogy el küldeném a 8t-met javításra mert sajnos össze törtem. Azt az infót kaptam, hogy kell hozzá a számla. Sajnos én használtan vettem, nincs hozzá semmi papírom. Ilyenkor mi van?
-
rodman73
aktív tag
Idöközben sikerült, csak a gyári gyors töltővel nem müködik, "sima" töltővel megy.
-
rodman73
aktív tag
Lekellene mentenem pár adatot és sajnos 3%-on van a telefon és nem tudom tölteni a töltő porton keresztül. Nincs valami tippetek ha kiszedem az akksit hogyan tudnék tölteni egy picit bele?
Előre is köszi.
-
rodman73
aktív tag
Sajnos le esett az emeletről a telefonom, össze törött a hátlap a kamera felső sarkánál. Azóta viszont nem ismeri fel a sim kártyát és tölteni se lehet, ez lehet a hátlap miatt vagy esetleg más okozhatja? Tudom senki se távgyógyító, de érdemes lehet megcsináltatni vagy inkább nézzek másik telefont?
-
rodman73
aktív tag
Két sim kártya van a telefonomban, azt ki tudod választani ha megszeretném osztani a netet melyikről ossza meg?
-
rodman73
aktív tag
válasz TulogdiGador #4425 üzenetére
Letöltöttem, köszi. Azt esetleg megtudom nézni hogy hány százalékos az akksi? Vagy hány ciklus van benne? Mert hirtelen nem találtam ilyen opciót benne.
-
rodman73
aktív tag
Akksi állapotot hogy tudom megnézni a legegyszerűbben? Mostanában elég gyorsan merül a telóm.
-
rodman73
aktív tag
Hívást tudok rögzíteni a telefonon alapból vagy kell hozzá egy külső program vagy app? Ha igen, akkor melyik ajánlott?
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy a baj! Facebook appban nem tudom megnyitni a cikkeket, pár napja. Töröljem és telepítsem újból vagy csak lépjek ki és be? Valaki találkozott esetleg hasonló hibával?
-
rodman73
aktív tag
Sandstone tokot mivel érdemes takarítani? Kezdi elveszíteni a szép kis zöld színét.
-
rodman73
aktív tag
Szuper a telefon, de a kamerával nem vagyok megelégedve. Gcam segít ezen vagy inkább kezdjek el gyüjtögetni egy 9-re? 9-nek mennyivel jobb a kamerája amúgy?
-
rodman73
aktív tag
Sajnos a gyári fólián volt 1-2 apró hiba ami már zavart, ezért leszedtem. Milyen fólia ajánlott? Olyat szeretnék amin nincs fekete keret a szélén, mert vissza olvasva a fórumban itt hirtelen csak olyat találtam.
-
rodman73
aktív tag
Gcam-et érdemes felrakni? Javít a kamerán? Melyik a legstabilabb verzió most?
-
rodman73
aktív tag
Vettem egy használt 8T-t végülis. Nem akartam áfát fizetni. Hátlap picit karcos, mennyire macerás ezt kicserélni? Lehet valahonnan rendelni hozzá hátlapot? Oneplus oldalán találtam zöld tokot, Sandstone. Ezt esetleg itthon meglehet venni valahol vagy inkább rendeljem meg a Oneplus oldaláról? Alzán találtam feketét, de már nem elérhető, meg nem is feketét szeretnék.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy zöld 8T-t, újban 150-160k körül ki lehet fogni még valahol? Vagy vegyek egy ezüstöt és rakják rá zöld tokot?
Harmadik opció egy 9R, ami ha jól tudom egy 8T+ kb vagy facelift. 870 proci szimpi amúgy, meg a 9 formája mintha picit jobban bejönne. 9R-t Aliexpressen találtam jó áron, bár nem sok van már az akcióból. Vagy lesz helyette másik?
[ Szerkesztve ]
-
rodman73
aktív tag
Esetleg annyi kérdésém lenne még, hogy térerőre kb mind a három telefon egyforma? Ikerházban lakunk, a nappaliban néha elég gyenge a térerő. Nordon kicsit szakadozik a vonal olyankor, a dupla fal mellett. Manapság lassan a telefon funkció a legkevésbé kiemelt az össszes telefonnál.
-
rodman73
aktív tag
válasz GreenGoblin #2706 üzenetére
Köszi!
Mate 20 Prom volt, ami lekerekített volt, de nem tetszett hogy bizonyos szögböl kicsit fura volt a kijelző széle. A fehér háttér kékes, zöld volt. De a 8 Pro annyira talán nincs lekerekítve vagy rosszul látom? De úgy néz ki a 8T lesz a befutó akkor.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Nordot használok jelenleg, szeretnék cserélni másik Oneplusra. Első körben a 8T-t néztem ki, de látótérbe került a sima 9 és a 8 Pro is. Melyiket ajánlanátok? Nem tudok dönteni. Használt is szóba jöhet, garanciával. Kamera nem annyira fontos nekem, de azért a 9 izgatja a fantáziám. Csak ahogy hallottam elég jól melegszik és sokat is eszik a 888.
-
rodman73
aktív tag
Elég jó akciók vannak a oneplus oldalán. 8T vagy sima 9-cel járnék jobban szerintetek? Kamerán kívül miben jobb a 9? Proci bőven elég ami a 8T-ben van. Most Nordom van, szeretem nagyon, de a proci lehetne jobb benne azért.
Meddig tartanek ezek az akciók, tudja esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest