- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz CptAdamica #4 üzenetére
A jack egy olyan bevált megoldás, mit a konnektor. Miért nem lehetne használni, akár még 50 évig? Ez semmi más, mint a vásárlók szívatása, mit a micro meg nano sim.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
gippazoid
senior tag
Ezt a "negatívumot" mindig elsütik, a 7/7 Pro esetében is megtették, akkor is megírtuk hogy hülyeség. Valamiért fújna a cégre... Talán mert nem kapnak vagy kaptak teszt telót ingyen?
Gippazoid Novelties Inc.
-
veterán
+1, maximálisan egyetértek a hozzászólásoddal.
Viszont, a design nekem nem jön be ezúttal. Szerencse, hogy nem is terveztem váltani (értelme sem lenne), de ez a háztartási keksz a hátlapon, hát ez egy sz*r. Nem értem, mi szükség volt erre azon felül, hogy így esélyesként száll versenybe a legótvarabb hátlap címért.
Mosqu!to: ugyanazt tudom neked is írni, mint másnak ugyanerre a felvetésre egy másik topikban. Ha egyszer megáll Neked a Palvin Barbi, nehogy magad alá gyűrd, mert utána nem találsz majd nőt, aki nem tűnik visszalépésnek.
Pixo: tartom magam ahhoz, hogy a 7 Pro a valaha volt legszebb OnePlus, de a hármas is design bajnok volt a maga nemében. Ez a 7T nekem nem jön be, kár volt piacra dobni szvsz.
Gippazoid: így van, egy darabig nem kaptak, és ez sajnos a jelek szerint nagyon fáj a stábnak. Nem azt mondom, hogy ferdítenek, de rohadtul torzít az az objektív, ha egy OnePlus van a teszt asztalon. És már nem először.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Addig, amíg eszbe nem kapnak. Van gyartó akinél nem talált süket fülekre és 1-2 modelljébe visszahozta. Én sem veszek jack nélkül telefont. Vannak emberek akik meg azt nem ertik meg, hogy hallgathat valaki gramot manapság, mikor őskori technika, drága és körülményes használni...
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
*Mukeey*
addikt
Főleg, hogy a OP nagyon jó áron javítja a készülékeket, ha pl leejted, a kijelző nem egy vagyon, mint a Samsungnál. Garizással sincs semmi gond, ellenben itthon már sokszor futottam bele olyanba, hogy elutasították, mert "nem rendeltetés szerű használat" stb.
Hagyjuk már ezt a küldföldről kell megrendelni és ez negatív dumát. Sokkal inkább bízok ebben, mint a beboruló itthoni cégekben.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Addig hozzuk fel, amíg egy átlagos szolgáltatói vagy szórakoztatóelektronikai boltban a vezetékes fülesek és a mobilos videózásnál hasznos külső mikrofonok többsége nem vált Type-C csatlakozásra áremelkedés nélkül, ez pedig évekre van. Még mindig erősen kétséges a Bluetooth fülesek minősége azonos árú jack társakkal összevetve, a Bluetooth mikrofonok késleltetéssel rögzítenek, a Type-C átalakítók minősége meg erősen ingadozó, és nincs ilyen a 7T dobozában.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
infra sincs rajta... Meg micro usb csatlakozó.
Mit nem adnék egy soros porttért!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó