- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#78791680 #43 üzenetére
Miért lenne kamu?!
Te így látod, én úgy. Ettől szép a fórum!
Az én negatív tapasztalatom az agresszív akkumulátorkezeléssel kapcsolatos és a sok kimaradó és későn érkező értesítéssel. A Nougat OOS és az Oreo nagyon szuper volt, a Pie már kevésbé.
3 főverzió után számomra nem jött be az irány, amit vettek.
Féltem is EMUI-ra váltani, de úgy látszik, hogy a P30 Pro-n már a régi gyermekbetegségei nincsenek meg. Még soha, semmilyen értesítésről nem maradtam le, ami eléggé meglepő számomra.
A két rendszer ugyanolyan fluid, így számomra csak az értesítéskezelés az, ami az OOS-ben negatívum.
De ahogy írtam is, volt bőven custom ROM alternatíva, ami sokkal jobbá teszi a Oneplus telefonokat szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest