- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Android 10 alatt már nem jó a leírás. Az EngineerMode apk telepítés után már működik a 800 és 801 kód, de nincs OnePlus Logkit->Function Switch->VoLTE és VoWiFi switch opció. A *#*#4636#*#* üres képernyőt ad.
Legyen szíves írja le a jó lépéseket, akinek a OnePlus 7 Pro készülékén működik Android 10-zel a VoLTE Telenorral. -
martin66
senior tag
Köszönöm a választ.
Teljesen elbizonytalanodtam, hogy 7 Pro vagy 7T vegyek. A 7 Pro 500 míg a 7T 550 font.
7 pro-nak a nagyobb kijelzőfelbontás és a notch less nagyon bejön, de a samsung s10-en láttam ezt a hajlított kijelzőtt (számomra) bozalom árnyékos a fehér szín stb a szokásos lekerekítés miatti gond. Gondolom hasonló itt is a kijelző?A 7T lekerekítés nélküli a mi szuper, de notchos...
-
CptAdamica
veterán
Engem mostanában mindig szívat a Simple, 2 hete az Aldiban, ma a Praktikerben. Odatartottam, sípolt, aztán vártunk fél percet, közben pislogtunk egymásra. Végül mondjuk a pénztáros, hogy még egyszer, ilyenkor már előveszem a kártyámat... És mind a két esetben az volt a baj, hogy frissül a nyavalyás Ászf és el kellett fogadni, mert addig nem enged vásárolni, de ez persze csak akkor derül ki, ha megnyitod az app-ot... -_-
-
noto
senior tag
Lejött de a helyi frissitőben nem látszik
mozgasam a gyökérkönyvtárba azt irja
total commanderel megnyitom akkor pontosan melyik mappába kell raknom?
mert amikora frissitő szedte le az is csak a közös tárhelybe rakta alulra
ezt is oda raktam de nem látja
bocs hogy ennyi gomd van velem! -
Akidobos74
aktív tag
Feltettem, volt restart is, de nekem 4K-ban nincs nagy látószögű videó. Ha bekapcsolom a stabit, akkor igen, de átvált 1080p/30fps-be. Kamera váltás sincs. Továbbá a beállításokban van egy olyan opció, hogy ha stabilan, vagy állványon van a kamera, engedélyezni lehet, hogy hosszú (8-30sec) záridővel dolgozzon. Ez sem működik.
-
fant0mi
őstag
-
-
enginev3.0
félisten
Azon nekem sem volt (ezt korábban ugye írtuk is itt), de itt most van, bár úgy emlékszem hogy mikor felraktam a stabilt akkor nem jött pl felvillanás messenger értesítéskor, viszont most hogy hazaértem, és csináltam itthon újra egy FR-t, most már van, pedig egyébként akkor is tiszta rendszerrel indítottam (hajnalban), de épp dolgoztam is, szóval lehet valamiért figyelmetlen voltam vagy passz
Na a lényeg, hogy most villog minden
-
fant0mi
őstag
-
rankesz
veterán
Hmm érdekes, régebben oneplus tárcsázó kellett hozzá hogy előjöjjön az app, múltkor viszont én is írtam hogy a kódot beírva nem csinál semmit... Most megint próbálgattam, és a nálam alapértelmezett google phone tárcsázó előhozta a menüt.
Viszont LTE only-t beállítva el is tűnt rögtön a VoLTE logó, az indított hívást azonnal bontja is -
SharpSA
veterán
Így bejön egy menü, ahol lehet állítani az LTE only-t. Kellett némi nyomkodás, hogy rájöjjek mi is ez a Tiles... Meg hogy kell használni... Köszönöm.
VoLTE azonban nincs... pedig lennie kellene, Android 9-en már egyszer sikerült beállítani, aztán egy frissítés óta nem foglalkoztam vele. -
szlaci888
aktív tag
Kis segítség kérés: van nekem egy appom ami a riasztóval tartaná a kapcsolatot, de nem kapom meg az eseményekről az értesítést (volt pár hónapig Samsung S10+-om azon tökéletesen működött, de pl. Huawei Mate 20 Pro-n sem), ez is lehet az Android 10 OBxx verzió hibája, mert úgy emlékszem hogy a Pie-al nem volt ilyen gondom.
Ill. milyen beállítást nézzek még meg esetleg? -
SharpSA
veterán
Számomra ez kb mindegy is, nem szoktam árgus szemekkel figyelni a kijelzőt, az értesítések hangja mindig megszólal. Ettől függetlenül néha látom a kijelzőt is, hogy megjelenik az értesítés. Csak ugyebár ez nem állítható, hogy meddig jelenjen meg. Meg aztán adott időnként újra jelenjen meg...
-
mjani1172
addikt
-
-
szlaci888
aktív tag
Én szeptember 3-a óta használom az OB1-et, de nincs különösenn gondom, persze nekem sem megy a Horizon Light, meg apróságok, de System UI gondom egyszer sem volt, az akku idő szerintem is teljesen jó. Igaz hogy előtte 2 nappal miután feltettem a DP5-öt, csináltam egy full wipe-ot, mert akkor sok gondom volt, főleg Wifi kezelés, de azóta rendben vagyok. Gondolom kb. a héten kiadják az OB2-t, ami ha kijavítják a fórumon felsorolt főbb hibákat, akkor majdnem tökéletes lesz. Én feltettem a full wipe után az engineermode apk-t és teszi a dolgát, tudtam használni a PDC-t.
-
betyarr
veterán
az üzemidővel jelenleg nagyon elégedett vagyok.most két napja,hogy töltöttem és 76%-on ment repülőbe ma ~20 órakor (ilyenkor már ne zavarjon senki).igaz elég keveset is használtam: néha ránézek,ha jön üzenet,illetve volt vagy 4 rövid hívásom,egy kis net 4g-n,meg van benne 2 sim,megy a bt folyamatosan,gps,wifi,nfc,volte,vowifi.
-
betyarr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest