- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én örültem, hogy 110ért elvitték az S8-am..
Felüdülés utána az 5T nekem. Szokás szerint hihetetlen jól optimalizált a rendszer ami azért sokat nyom a dolgokon. Nem kell a hajad tépni egyszerű használat mellett. Az meg, hogy az 5T túlárazott elég vicces kijelentés. Az S8, G6 és társaival van pariba, azért hozzájuk képest.. Főleg, hogy most az S8 ára éri el kb az OP6 árát ami már nem egy liga.
por, vízállóság hiánya, 1x használtam az S8-at vízben. Persze jól jön de azért nem érvágós dolog.
barométer szenzor hiánya - nekem sose kellett mindegy volt-e benne.
a kamera gyengesége - ezzel amúgy lelehetne állni.a szoftver nem az igazi de nem kb ennyi a kivetnivaló az egész eszközzel, egyébként meg nem olyan vészes mint ahogy itt sokan álíltják. Az, hogy valaki nem tud vele jó képet csinálni nem biztosan a telefont degradálja és nem biztosíték arra, hogy monduk egy Pixel 2-vel tudna jó képet csinálni. Nekem pl sose jött elő az olajfestmény effekt bár nagyrészt manuális módban fotózok vagy HDR+al és csak low light helyzetekben van kivetnivalóm vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Router gondok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest