-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz
Divinity #2277 üzenetére
Gcam hdr+ marhajó lenne, de sajnos a oneplus kamera driver/hal hibás, ezért tele lesznek a fotók kis fehér pöttyökkel, amik a hdr+ varázslást is károsan befolyásolják. Xda-n (vagy redditen?) már egész pontosan kiderítették, hol a hiba, már csak a oneplusnak kéne rászánni 1-2 mérnökórát.
Persze ez az egész még nem oldja meg azt hogy nagyon kicsi az érzékelő cmos és nincs OIS. Ezek miatt aztán emelni kell az iso-t, az meg termeli a zajt. Anit jól elmos a oneplus szoftver, a részletekkel együtt. -
racerx
őstag
válasz
Divinity #2277 üzenetére
Bővebbet nem igen, manuálba nem fényképezek (1: nem értek hozzá, 2: én csak előkapom és fotózok, se idő, se kedvem nics mauálba b..odni
). Világosban jó a kamera (igaz ott melyik nem..), viszont kevés fénynél nagyon elvérzik az S8 mellett. Általában vaku nélkül szoktam (ja és a vakuja is gyengébb mint S8-nál), és ott soxor besz..ás milyen fasza képeket lőtt az S8 (mittomén sok koncerte járok és ott lövők pár fotót, igazi gyilkos fényviszonyok
, nézőtés sötét, a színpad meg full fényár, stb stb. No itt az OP5 totál gáz, elmosott olajfestmény, sok pacával, az S8 meg megdöbbentően fasza képeket lőtt. Vagy pl multkor a fiam ovijában szülinap a teremben, és sajna ott is zongorázni lehet a kül. az én képeim, meg az asszonyé között (ő kapta meg az S8-at). De ez az 1 dolog amiben rosszabb, minden másban sokkal jobban szeretem. Ezt sajnos be kell vállalni itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged