-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Beszart a telefonom mikrofonja.
Szerintetek küldjem most vissza,vagy várjam meg a januárt?
Szinte az összes futárcég jár a munkahelyemre minden nap,de mindegyik szerint már bolondok háza van november vége óta,nagyon megnőtt a napi csomagszámuk. Nem szeretném ha elkallódna a csomag oda,vagy vissza a fele úton. Meg szerintem nagyon rá se néznének már idén,még ha ki is érne időben.
Próbáltam gyári vissza állítást,de ugyanúgy rossz. Mindegy,hogy gsm,viber,vagy skype, engem nem hallanak,kivéve egy esetet : ha gyakorlatilag 1mm-re tartom a számhoz a telefont a végével,ahol a mikrofon nyílás van,na akkor hallanak. Videózás közben ami érdekes,hogy ott meg felveszi a hangot,ha a telefon akár 40-50 cm-re is van tőlem,nem kell belebeszélni a mikrofon felőli végébe. Próbáltam kifújni sűrített levegővel,porszívóval is szívni, de semmi,ugyanúgy nem hallanak híváskor engem.
Most úgy tudom használni,hogy kihangosítom,és a telefon mikrofon felőli végébe beszélek,hülyén néz ki,de így legalább hallanak Vagy lehet veszek addig egy bt-s headsetet,amíg nem küldöm ki.
Augusztus első hetében kaptam meg,ennyit bírt.
Na ,majd beszámolok,hogy mire jutottam,ha túl leszek rajta. -
Zol77
aktív tag
válasz dragonfire44 #7333 üzenetére
Felejtsd el ,a O+3 nem támogatja egyik szabványt (mhl,slimport) se. Aki válaszolt neked fentebb,az nincs tisztában vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest