-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxPuppy
tag
válasz PistiSan #26613 üzenetére
Őszintén én vagy kb vagy 6 éve használok CM-et,
Akkor méég egy nagyin stabil , feature gazdag rom volt, szerencsére mára az aosp is sok mindent integrált
és nagyjából használhatóvá vált.
Viszont sajnos a CM szerintem egy katasztrófa úgy, ahogy van és szomorú vagyok hogy ezt kell mondanom, de az utolsó 1-2 év tapasztalatai ezt mutatják.
Uh egy időre én nem is kísérletezek vele áttértem AOSP extended típusú romokra. -
FoxPuppy
tag
Szaisztok!
Használ valaki Photoshop vagy Lightroom lensprofile vagy valamilyen LUT-ot DNG-fileokhoz ??
Ha igen megosztaná légyszi ?!Köszönöm !
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Ha valaki használ viper4androidot AOSP alapokon és van hozzá kedve meg ideje kérem csináljon nekem egy zipet file-okkal , nem kell telepítős legyen csak a struktúra miatt, sajna folyamatosan hisztizik a BusyBox-ra az új rommal hiába rakok fel bármilyen build-et. illetve hiába egészítem ki az audio_effects.conf-t akkor is telepíteni akarja....
Előre is köszönöm!
-
FoxPuppy
tag
-
FoxPuppy
tag
Nos jelentem meghalt az OP3-om
Normál használat, semmi extra 6:20-kor még szépen ébresztett , olyan 6:40 körül kézbe vettem és tokon keresztül forró volt a teló, se kikapcs ,se bekapcs, semmi.. töltés nem vesz.
Szeritem akksi offolt be, mert proci ilyen meleget nem biztos hogy tudott volna csinálni az egész telefonházon.
Csak gyári töltővel és kábellel volt töltve egész végig.
Szervízhálózatól , csomagküldésről tud valaki valmi fontosat?Ja igen a Nilkinnen a 9H-s üvege szerencsére (sajnos) 5-re vizsgázott a 7végén...
[ Szerkesztve ]
-
FoxPuppy
tag
lehet, hogy már volt , de ha még nem akkor hátha valaki belefut....
-
FoxPuppy
tag
válasz Macika66 #7234 üzenetére
na igen "nem ragad a széleken ", ezt nem is írtam, pluszban még ez hozzá iszonytatos csúúúúnya.....
pedig ha jól látom ott már gnem is törik le a telefon íve....lagtec
Akkor (meg sztem amúgy is mindenképpen) csak a B20-as verzió a Telekom-Telenoros network sharing nagyon jól kihasznáható vidéken
[ Szerkesztve ]
-
FoxPuppy
tag
válasz ittakary #7217 üzenetére
Sziasztok
Nekem most jött meg a Nillkin 9H+PRO 2.5D 0.2 mm Tempered Glass és hát mit mondjak....
egyszerűen nem értem, oké hogy a telefon kijelzője nem teljesen sík de hogy még tokkal együtt is miért van kb 1,5-2 mm az oldalánál a tetejénél meg 2-3 mm távolság azt nem értem. Oldalt még a az akív képernyő részt sem takarja be, a Nilkin oldalán kicsit jobbnal néz ki az hogy mitőé 2,5D megint csak nem tudom, volt már olyan üvegem és az nem ilyen volt....
Ja igen, az OP oldalán kapható üveg kb ugyan ez dimenzióiban .
Dűhítő és érthetetlen, nekem rengetegszer véfte meg a fólia a telót és pont a szélei törtek le repedeztek meg....[ Szerkesztve ]
-
FoxPuppy
tag
válasz hyperspace #6757 üzenetére
Igen
ShapSA Dolphin Browser , Jet packet-tel van flash is ha felteszed , gyors és felhasználóbarát
az én igényeimet nézve[ Szerkesztve ]
-
FoxPuppy
tag
sziasztok
NFC-t továbbra sem használja , tesztlte valaki?
-
FoxPuppy
tag
igen már CM, a gyári biztos nem marad, meg ezzel is próbáltam az NFC-t.
Nekem már jó ideje fehér telóim vannak, izlés meg divat kérdése. pl néhány telónak jót tett a fehér.
Volt egy Galaxy Mega-m 6,3" fehérben sokkal kisebbnek kecsesebbnek tűnt , feketében bumszli vágódeszkának... -
FoxPuppy
tag
Hali,
hát elég defocusos képeket sikerült csinálni és a fehér egyensúly sem a legjobb, de valahogy így néz ki,
majd holnap ha lesz idő csinálok normális fényviszonyok mellett mellett..NFS- probléma ?!
Viszont az NFC-vel valami nem oké, nem tudom használni a belépőmhöz , sugároz valamit de az rossz kódsorozat erről olvasott már valaki valami, nem volt időm utána nézni...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest