- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
válasz PistiSan #27235 üzenetére
Én is szeretem az üveg tapintását és ezért akartam tempered glass-t. Most még volt itthon egy fólia fóliám amit felraktam rá, ha ez elhasználódik akkor leszedem és csupaszon lesz. Nálam fél éves koráig volt mindenféle védelem nélkül használva. Ebben az időszakban kibírt egy görögországi nyaralást bármiféle karc nélkül, pedig voltam homokos tengerparton vele. Én is még több évre tervezek a telefonnal, ugyanúgy vagyok ahogy Te.
(#27236) zhata ilyet én nem tapasztaltam soha. -
zhata
senior tag
válasz PistiSan #27235 üzenetére
Kezdettől fogva elleneztem. Egy régi mobilomnál (Sony Xpeia Ray) azzal kezdtem, hogy a gyárit leszedtem.
Szerintem divathóbort. (Ez magánvélemény volt, nem akarok senkit sem megbántani, kinek a pap, kinek a papné.)
Az is biztos, hogy még legalább 1 évig megmaradok a telefon mellett, ez a teljesítmény és skálázhatóság mindenre elég. Nem beszélve arról, hogy nincs notch és egyedien szép a telefon.
Viszont a végtelen színárnyalat szerintem nem igaz, mert sötét hátterű filmek esetében rendszeresen rozsdavörös-fekete "felületek"látszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest