- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Criton, K82
Esetleg egy gps reset ezzel a progival? Ez sem segít?
MartOOn
Vagy töltsd le te is a 4.5.2-es Quickpic-et (google-el pikk-pakk megtalálni, mert sokan felrakták ezen cirkusz után). Az még gyors, és nincs tele szeméttel, meg ezzel a kamu cloud mentéssel sem. Viszont a 6-osról semmi hír. Félek a Oneplus One előbb kapja meg a CM13-at, mint mi az OxygenOS 3-at...
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
A GPS-probléma pár hete jelentkezett, és a stock(hoz) közeli ROM-os készülékek érintettek. A Nexus-széria, újabb Motorolák (köztük az X Style-om is), OPT is érintett a dologban, custom ROM esetén nincs ilyen probléma. Egy gyors GPS kikapcs/bekapcs megoldja a dolgot egy időre, de a Google lesz a ludas és nem maga a telefon. Már dolgoznak a hiba javításán,csak idő kérdése.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Shyciii
veterán
AK-t én One-on használtam, mert One-on a Boeffla nem tudott jobb akku időt (annak ellenére, hogy szimpatikusabb volt első körben), mint a CM 12.1 nightly sajátja. Two-n meg első körben a Boeffla-t akartam kipróbálni, mert most nincs telepakolva, így érdekesebb. AK meg annyira tele van pakolva, hogy inkább már lassan a hátrányára válik. Túl sok az opció már. Most egyelőre így hagyom mert ez így most jelen formában nagyon kerek lett Félek, hogy amint kilép a beta statuszból csak romlani fog az akksi ideje. Ez most nekem nagyon bevált.
Viszont azaz érdekes, hogy egy kernel magának a lollinak a gyerekbetegségeit nem tudja javítani, viszont optimalizálni jól tudja a folyamatokat. Márpedig az OxygenOS ebben le van maradva, viszont az igazi áttöréshez kell az Android M, mert a rendszer wakelock-jait, és a mobilefix-es betegséget sajnos a kernel sem tudja javítani[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest