Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Maxentius
üzenetére
Tépelődőzáras?
Olyat még nem láttam, eddig
Csak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.
Egyszerűen a telefon eltávolításához függőleges irányban több kiló erő szükséges. Ez 20-30g direktben, miközben a tépőzár rugalmas és csillapít is. Levenni úgy lehet, hogy lefeszítem az egyik végét emelve, nagy recsegések közepette. Füvön próbáltam úgy rázni a bicajt, hogy legyógyuljon róla. Nem ment. (tuti bolondnak néztek volna, ha nem a zárt kertben csinálom - Muksó áll és rázza a biciklikormányt, mint a vadállat!) Ha csak épp ráteszem a tartóra, akkor lehet nagy nehezen lerimánkodni, de a rázástól inkább összegyógyul. Amúgy meg a case-mate tok rajta van. Az is védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak szorítósat, meg típushoz illesztett beklattyanósat. Kicsit félve, bár de bízva, egész komolyan triáloztam hazafelé. Ez 3-as lépcsől le- padkázások, macskakő, huppanó, gödör. Aki járt a győri Jedlik-híd környékén-tudja, miről beszélek. Ha egyszer is leesik a telóm róla, miután alaposnak tűnően rátettem, lerúgom a vázról a tartót.