- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Azért nem, mert a sarkokban lágyabb volt, de azért már dobtam ki fotót, mert a fókusz félrement... Sőt, majdnem a d7000-ret is a földhöz csaptam párszor, amikor a 35/1.8g volt rajta. Konkrétan 2012-ben a karácsonyi képek fele lett kuka, mert a d7000 + 35/1.8 pontatlanul fókuszált. Persze én voltam a hibás, mert ha már karácsony előtt két nappal cserélem le a teljes rendszert, akkor próbáljam ki alaposan, de előtte azt szoktam meg, hogy ha felteszem az obit a vázra, akkor az pontos, és oda fókuszál, ahova szeretném... Érdekes, hogy pont a 35/1.8 lett példaként felhozva, mert ez volt az obi, amivel semmit nem tudtam kezdeni, és amit a végén eladtam a fenébe - miként sokan mások (m3ss, nesa, eastsider - nem tudom, nálad mi lett a sorsa).
Ha már példálózni akarunk valamivel a nikon rendszeren belül, akkor vegyük elő inkább az 50/1.8g-t, ami tényleg egy nagyon jó ár-érték arányú obi, és panasz sem szokott rá lenni.
puskint: szerintem ezt a színvonaltalan személyeskedést hagyd abba.
-
ROBOTER
addikt
Én szívesebben nézem a sarkokat, mint a "művészi hatáson" kívül használhatatlan 1.8-as fényerő-adatot egy objektíven.
És szívesebben nézem a sarkokat, mint bemagyarázom magamnak, hogy a 20..24 megapixeles vázért azért adok pénzt, hogy a harmada-negyede felbontást szedjem ki belőle.
-
Freddy76
addikt
Szerintem rossznak mondod...
Amúgy elég relatív, hogy mi a drága. Nekem a nikon 35/1.8g volt marha drága, figyelemmel arra, hogy különböző rekeszeken, különböző tárgytávokon, különbözően volt pontatlan (ritkábban pontos), így f/4 alatt használhatatlan volt. És van egy pár ember, akinek szintén tele lett a t.ke a 35/1.8-cal, ugyanezen okokból. Most akkor ez az obi 55e forintért jó vétel? Szerintem baromira nem.
A másik oldalon van egy nyitva is éles, pontos, gyors zuiko, 120-ért. Nekem inkább ez érné meg...
HollyBonny: szerintem ne menj le erre a szintre, nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest