Hirdetés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv a Klubban!
A cikk alapján melyik pontig jutottál el? Én is ugyanezzel a gonddal szenvedtem sokáig, aztán 1x csak kilépett, ebből a "Managed mode"-ból és tovább tudtam lépni.
Ahogy azt már PM-ben egyeztettük, sajnos nem egymás közelében élünk, így személyesen nem tudok segíteni. De hátha sikerül nálad is kibillenni ebből az állapotból.
Ami egyelőre "hasznos infó", hogy én is ezen az 5.16.2.1.1 verzión jártam így. -
Értem, nem meglepő, hogy ott "véreztél el"...
Ezt sajnos ki kell tapasztalni, tényleg max. 3-5 mp van rá, utána a készülék bontja az USB kapcsolatot.
A cikk végén leírtam, hogy én végül hogyan léptem át ezen a ponton. Távolról nem tudok mást mondani, mint többször, kitartóan is kell próbálkozni ezzel:
"Végül, nem tudom hányadik próbálkozásra elfogadta (nem tudom miért) a ;demo parancsot, amiből sikerült elindítani a „Resell” opciót."Csak 1x kell átjutni ezen a látszólagos zsákutcán, utána már stabilan megmarad a JB.
Nekem 2. hónapja fut stabilan a PW5-ös készülék, volt közben hivatalos Amazon fw frissítés, de a JB működő WiFi mellett (pontosabban a telepített renameota kiegészítő) "ellenállt". -
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Home server / házi szerver építése
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Politika
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- AMD Ryzen 7 5700X3D Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- ÚJ Aranyozott DVI-HDMI átalakító/ több darabnál akció
- Thrustmaster T150 kormány + T3PA pedálszett + TH8A váltó (+ Wheel Stand Pro állvány az egészhez)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest