- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Értem, nem meglepő, hogy ott "véreztél el"...
Ezt sajnos ki kell tapasztalni, tényleg max. 3-5 mp van rá, utána a készülék bontja az USB kapcsolatot.
A cikk végén leírtam, hogy én végül hogyan léptem át ezen a ponton. Távolról nem tudok mást mondani, mint többször, kitartóan is kell próbálkozni ezzel:
"Végül, nem tudom hányadik próbálkozásra elfogadta (nem tudom miért) a ;demo parancsot, amiből sikerült elindítani a „Resell” opciót."Csak 1x kell átjutni ezen a látszólagos zsákutcán, utána már stabilan megmarad a JB.
Nekem 2. hónapja fut stabilan a PW5-ös készülék, volt közben hivatalos Amazon fw frissítés, de a JB működő WiFi mellett (pontosabban a telepített renameota kiegészítő) "ellenállt". -
Oldman2
nagyúr
Üdv a Klubban!
A cikk alapján melyik pontig jutottál el? Én is ugyanezzel a gonddal szenvedtem sokáig, aztán 1x csak kilépett, ebből a "Managed mode"-ból és tovább tudtam lépni.
Ahogy azt már PM-ben egyeztettük, sajnos nem egymás közelében élünk, így személyesen nem tudok segíteni. De hátha sikerül nálad is kibillenni ebből az állapotból.
Ami egyelőre "hasznos infó", hogy én is ezen az 5.16.2.1.1 verzión jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- iPhone Xs Max Space Gray Független 256GB
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest