- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Értem, nem meglepő, hogy ott "véreztél el"...
Ezt sajnos ki kell tapasztalni, tényleg max. 3-5 mp van rá, utána a készülék bontja az USB kapcsolatot.
A cikk végén leírtam, hogy én végül hogyan léptem át ezen a ponton. Távolról nem tudok mást mondani, mint többször, kitartóan is kell próbálkozni ezzel:
"Végül, nem tudom hányadik próbálkozásra elfogadta (nem tudom miért) a ;demo parancsot, amiből sikerült elindítani a „Resell” opciót."Csak 1x kell átjutni ezen a látszólagos zsákutcán, utána már stabilan megmarad a JB.
Nekem 2. hónapja fut stabilan a PW5-ös készülék, volt közben hivatalos Amazon fw frissítés, de a JB működő WiFi mellett (pontosabban a telepített renameota kiegészítő) "ellenállt". -
Oldman2
nagyúr
Üdv a Klubban!
A cikk alapján melyik pontig jutottál el? Én is ugyanezzel a gonddal szenvedtem sokáig, aztán 1x csak kilépett, ebből a "Managed mode"-ból és tovább tudtam lépni.
Ahogy azt már PM-ben egyeztettük, sajnos nem egymás közelében élünk, így személyesen nem tudok segíteni. De hátha sikerül nálad is kibillenni ebből az állapotból.
Ami egyelőre "hasznos infó", hogy én is ezen az 5.16.2.1.1 verzión jártam így. -
Oldman2
nagyúr
Megnéztem, a válasz a KOReader Topikban.
-
Oldman2
nagyúr
A KOReader-nek van ilyen beépülője, utánanézek hogyan működik...
-
Oldman2
nagyúr
Eredményekben és sikeres Jailbreakben gazdag, boldog 2024-es évet kívánok mindenkinek!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Bambuszpro #12 üzenetére
Javítottam, köszi.
-
Oldman2
nagyúr
Egy forró tea elkészítését követően megkérdőjelezem saját előző hozzászólásomat.
A jb utáni kiegészítők telepítéséhez már szükséges az MRPI telepítése (;log mrpi), azaz a KUAL-t önmagában nem lehet telepíteni.
De ha nekiáll valaki a leírtaknak, nézze már meg ezt...
Most azt mondom, hogy 99,9% hogy kell az MRPI is a KOReader-hez.
-
Oldman2
nagyúr
Az automatikus frissítés megakadályozására elég nem engedni a netre és nem feltétlen kell a renameotabin.
Ebben teljesen igazad van, de így akkor bukod a WiFi használatának lehetőségét is, ez esetben csak az USB kábeles dolog marad.
A második kérdésednek utánanézek, elsőre jogos ez a felvetés is.
Már meg is van a válasz, az MRPI (kizárólag csak) a KOReader futtatásához nem szükséges, a koreader.zip kicsomagolása tartalmazza a KUAL menüben történő megjelenítést és az abból történő indítást.
Ez egyébként számomra fura (eddig) mindenhol azt olvastam, hogy az MRPI is kell.
-
Oldman2
nagyúr
Maga a jb sosem volt egyszerű. De valamit valamiért.
A KUAL, MRPI és renameotabin-ről írtama cikkben. Ez nem elegendő?
KUAL: ez egy menürendszert hoz létre, ami alá minden nem gyári sw települ és innen indítható (a KUAL rövídítés is ezt jelzi: Kindle Unified Application Launcher, UNiverzális alkalmazás indító)
MRPI: ez, ahogy a cikkben linkelt mobileread fórumtopikban is olvasható, egy KUAL-bővítmény, amely a menübe egy MobileRead csomagok telepítése gombot illeszt. Ezzel tudunk a KUAL alá felvenni további KUAL bővítményeket.
renameotabin: ez és a cikkben említett társa, a Kindle firmware gyári állapotban automatikus frissítését akadályozza meg, hogy a jb tartósan megmaradjon.
-
Oldman2
nagyúr
"gyári állapot visszaállítása"
A gyári állapot tapasztalataim szerint kétféle módon tud visszaállni:
1. Ha bejelentkezett Amazon fiókkal van JB, akkor a fiókból kijelentkezéskor törlődik a JB. Magától. Ez szopás lehet, ha az ember tovább szeretné adni a készüléket. Hiába volt jb, a fiókból kilépés törli azt, azaz volt-nincs jb.
Pontosítok, a jb megmarad ilyenkor, csak a működéséhez szükséges fájlok a fájlrendszerről törlődnek. Ilyenkor felrakva ismét a jb után telepítendőket, vissza tud állni az eredeti breakelt állapot.2. Ha feltelepítesz egy manuálisan letöltött, a készüléknek megfelelő firmware-t (erről van szó a cikkben), és ezt feltelepíted, az felülír minden módosult fájlt, így a teljes gyári állapot visszaáll.
"mi van a garanciával? Marad-e nyoma a jailbreaknek a készüléken?"
Mivel a jb eltüntethető a készülékről (lásd az előző pontot), a garancia megmarad. Ha "meghal" a készülék, vagy pl. a kijelző elreped, akkor a garanciaigény simán érvényesíthető, nem fogják a készülék gyári állapotát vizsgálni. Ha meg pl. a belső tárhely hal meg vagy az akku, hasonlóan. Készülékcsere.
A jb-nek addig van nyoma a készüléken, amíg nem kerül telepítésre egy gyári állapotú vagy újabb nem törhető firmware a készülékre.
-
Oldman2
nagyúr
Nyitó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest