- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
matti70
tag
válasz
laracroft #267 üzenetére
Ahogy Oldman2 is írja, ha az epub fájl tartalmazza az összerendelést az epub tartalma és a papírkönyv oldalszámai között, akkor a KOReader meg tudja jeleníteni. Ekkor a felső menü első menüpontjában megjelenik a Reference pages menü, itt tudod kapcsolni, hogy mutassa-e a valódi oldalszámot a jobb oldali margón és/vagy a láblécen.
Ha jól tudom, ADE motort használó olvasók szoktak olyat is csinálni, hogy ha ez az infó nincs benne az epubban, akkor egy átlagos karakterszámot feltételezve emulálják azt, ilyet a KO nem tesz, de Calibre pluginnal épp beleteheted ha kell.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
laracroft #267 üzenetére
A valódi oldalszámok megjelenítése az adott Ebook speciális felépítését kívánja meg.
Amennyiben ez teljesül, a KOReader is mutatja (legalábbis a Reddit-en már láttam ilyen posztot, ahol épp ennek eltüntetése volt a kérdés).
Ha van olyan E-book -od, ami a Pocketbook alatt az elvárásodnak megfelelően mutatja az adott infót, légyszi privátban küldd már el, megnézném „mi a titka ezeknek”...
-
tocy777
újonc
válasz
laracroft #217 üzenetére
Na picit megint beleástam magam hátha sikerült, és már van egy félmegoldásom
Szóval van a system/config/desktop mappában kettő darab .json file
a view.json-be az application alá kell berakni egy új kulcsot, az ikonját még nem tölti be, azt keresem hogy milyen paramétereknek kéne megfelelnie
https://pastebin.com/xebsfQBraz apps.json pedig tartalmazza azt az 5 van kevesebb appot amit a főképernyőn mutat
https://pastebin.com/MiJGvM3rmódositás után mindkét file-t irásvédetté kell tenni (jobb klikk, tulajdonságok, Read-only bepipál), igy amikor bekapcsoljátok nem csapja felül a fileokat az alap beállitásokkal
belinkeltem pastebinre ahogy van most nálam, amint rájövök az ikonra irom azt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest