- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
usb egér, bill: lásd itt
Ilyen gondom sem volt soha, de hozzá kell tenni, hogy általában normális, márkás cuccokat vettem, nem tudom mi a pálya az 500 forintos USB egérrel. Ellenben már 2003ban vezetéknélküli USB-s billentyűzettel raktam fel XP-t, és hát nem kellett sok ész hozzá. Nem állítom, hogy nem lehet igazad, vagy nem reális a problémád, de ne fárassz már ezzel a "minden usb-s akármi szar" dologgal, mert konkrétan valótlant állítasz.
usb floppy: telepíts egy _gyári_ (mondjuk oem) xp lemezről scsi-ra, raidre vagy valami újabb sata vezérlőre windows xp-t egy usb floppy segítségével.
Erre mondhatnám azt, hogy hova lepődjek meg egy 7 éves, mára elavult oprendszer esetében?
sata optikai: telepíts _gyári_ xp lemezről egy újabb vagy éppen ritkább sata vezérlőn lévő optikai meghajtóról xp-t.
Ez viszont párszor nekem is összejött, ilyen gondom soha nem volt. Bár nyilván nem is túlzottan egzotikus hardverelemeket használtam.
nero 7-tel hazsnáltam. mondjuk 20 lemezből 5-öt elrontott, egyszerűen megállt írás közben meg hasonlók
Szerezz be jobb íróprogramot. Mellesleg ha 25%-ot ront valami, azt szokás visszavinni garis eljárásra. Még egyszer mondom, évek óta van SATA-s íróm, és nincsen ilyen gondom.
hehe, tán én írtam azt, hogy ne gyártsanak már olyan lapokat, amin még mindig van ide meg ps2 meg ilyenek?! én írtam ilyet? vagy valaki más? akkor ki akar másra ráerőltetni bármit?
Olvasás óra asszem általános első körül van. Azt írtam, hogy lassan elkezdhetnék kivonni ezeket a technológiákat, és hol máshol kéne kezdeni, mint a vadiúj, méregdrága cuccoknál? Hehe. És mellesleg ha még egyszer ilyen stílusban szeretnél kommunikálni, akkor a sarki késdobálóba menj, hozzám meg ne szólj, mert - a legmélyebb tisztelettel - elküldelek a picsába, főleg, ha utólag még szavakat is adsz a számba.
-
Morden24
nagyúr
az usb billentyűzetek szarok, usb egerek szarok
He?
usb vinyók vicc
Vegyél sata-sat, ne pedig pata-sat, ennyi. Most még van IDE a lapodon. Senki nem mondta, hogy dobd ki a vinyódat.
usb floppy vicc
He? Mi is a gond vele?
úgy általában az usb cuccok
He?
sata optikai meghajtók vicc. mezei usernek jó, de ha az ember valami speckó dolgot akar csinálni, arra nem.
Mit szeretnél speckózni? Csak azért, mert több éve sata-s íróm/olvasóm van, soha semmi hátrányát nem tapasztaltam. De érdekelne, mi a gondod.
szerintem ne tegyél már ilyen kijelentéseket, hogy mi az elavult (szerinted) meg mi a felesleges (szerinted).
De alaptalanul leszarozni mindent, ami egyébként az emberek nagytöbbségének jó, de szerinted "speckó" dolgokra nem, na azt lehet.
te akkor vegyél olyat, amin nincs, de ne akard már megszüntetni őket.
Vagy fordítva: te akkor vegyél olyat, amin van, ne akard másra ráerőltetni. Mellesleg ezt a piac fogja eldönteni, nem te vagy én. Szerinted mennyi pata vinyó fogy, és mennyi sata?
nem bírom az ilyen "maj én megmondom a tutit" hozzáállást
Na tudod kivel szórakozz. Én mondom meg a tutit, amikor ilyennel jössz: "az usb billentyűzetek szarok, usb egerek szarok, usb vinyók vicc, usb floppy vicc (meg úgy általában az usb cuccok)"
Mellesleg leszarom az AMD-s nyűgödet, éld ki azon, akivel bajod van.
szerk.: ja és ebben a környező 8 gépben mindben ide optikai meghajtó van és mindben van floppy is és mind ps2 bill+egeres.
Erre most mondjam azt, hogy az én környezetemben meg nem?
-
Morden24
nagyúr
Aki új gépet vesz, annak nem hiszem, hogy szüksége lenne akármelyikre, aki pedig ennyiért vesz csupán alaplapot, annak egy pendrive, satás vinyó, usb-s periféria sem jelenthet gondot.
Ezek elavult technológiák, totál feleslegessé kezdenek válni, ergo nyugodtan kezdhetnék leépíteni őket - és kezdhetnék a felső árszegmensben, mert ott aztán tuti nem fáj senkinek a hiányuk.
Alsó kategóriában meg úgyis mindent sokáig be lehet szerezni, akinek valami miatt musthave az ilyesmi, az meg tudja oldani (de léteznek egyéb megoldások is, usb-s floppy stb., szóval semmi nem megoldhatatlan, viszont felesleges megfizettetni egy új gép vásárlásánál azokat a cuccokat, amik aztán csak a helyet foglalják a lapon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest