- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Touch-ko #348 üzenetére
Persze tudom, hogy nem szó szerint értetted, de ez akkor is túlzás. Én úgy érzem, hogy 50 eFt felett, már többe kerül a telefon, mint amennyire hasznos nekem. Evvan. Főiskolás vagyok, nem engedhetem meg magamnak a 120 eFt-os telefonokat, de szerintem ha megengedhetném, akkor is külföldről vennék, csak max. drágábbat.
Azt, hogy mennyit bír elég erősen függ a felhasználástól, de igencsak szép számban vannak 3000-es akksival szereltek, (ex-bnőmnek Lenovo P770-e van: 3500 mAh.. 8 órát ment a kijelző egy feltöltéssel, amiben volt net meg játék is), és van olyan unicum is, ami 4000 mAh-s(Lenovo P780. Az állítólag már brutális) Nekem Jiayu G3S-sel van tapasztalatom, amiben 2750-es akku volt(gyártanak hozzá gyári 3000-est), az nekem 7 óra kijelzőidőt tudott, wifi, mobilnet, dupla sim). Persze vannak kisebb akksival szerelt darabok is. Meg az a másik pozitívum, hogy nem vékony picsa telefonok. Egy telefon legyen vaskos és vastag. Új telefonom ilyen lesz. Szerintem marha jól néz ki. Majd veszek rá fehér hátlapot. Úgy ütni fog.
Jiayu G3S
Lenovo P770 - mocsok jó a hátlap anyaga
iOcean x7 - FHD kijelzős kedvenc telefonom volt
Akksi idő G3s. Itt 3óra 40 perc kijelzőhasználat volt még
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre többen csábulnak el, amikor kínai webshopok kínálatában kedvező árú telefont találnak. De miért van ez így és mivel jár mindez?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Opel topik
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest