Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
de utalom ezeket a kemeny muanyag fuleseket. el nem tudom kepzelni, hogy ez barkinek is kenyelmes legyen, pedig nyilvan sokaknak az
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Smiro
senior tag
válasz Emericus Max #14 üzenetére
A BW-ot néztem, de sajna a hangerőt csak telefonon lehet ráadni/levenni, ezért még kivárok.
-
Emericus Max
tag
Hát igen, a kollégád mellélőtt
Vagy túl trendi akart lenni, vagy bedőlt az Apple hype-nak.
80 Dezsőből már kapsz:
SONY WF-1000XM3 (76e Ft)
Bose SoundSport (66e Ft)
SENNHEISER MOMENTUM TRUE WIRELESS (itthon 90e Ft körül, de külföldről 200$ + szállítás)A fentiek bármelyike veri szerintem a Air Pods -ot oda-vissza. És lefogadom azokról nem pattanna le egy kis darab véletlen leejtés esetén.
Arról nem is beszélek, hogy a 11 rugós Blitzwolf se menne szét szerintem, de ha igen, akkor is ugye mekkora csodát vársz 10 rugóért? Ott ugye nem fájna annyira. De egyébként a BW füles meglepően jól szól annyiért és stabilan teszi a dolgát, szóval minek ennyit kiadni? Az aktív zajszűrés érheti meg a felárat, de csak annak, aki sokat utazik/ingázik és út közben zenét hallgat.
-
Smiro
senior tag
válasz Emericus Max #12 üzenetére
Kolléga megvette az almás maxot. A minap kiesett a füléből, sállal kirántotta. Lepattant egy kis darab róla. Azóta csak azt látja, pedig nem feltűnő. Szóval nekem nem érne meg közel 80 ezret emiatt sem. Miféle gagyi műanyag ennyi pénzért? Egy pehely könnyű cuccnak egy kőre esést bírni kellene... Szóval inkább a jobb minőségük kínai.
[ Szerkesztve ]
-
Emericus Max
tag
Olcsó? 21e forintért... Hmm...
Blitzwolf BW-FYE3S hazai boltban 17e forint, banggood-on 11e forint.Az ráadásul nem is koppintás, illetve a töltő %-osan kijelzi a töltöttséget és van benne egy 2600mAh akksi, szóval 15-ször megbuggyantja a füleseket, anélkük, hogy a tokot tölteni kelljen.
Nem hinném, hogy ez a Realmi jobb lenne annál. De lehet, hogy az aktív zajszűrés se éri meg azt a felárat, amit az Apple és a Samu kér el a saját true wireless megoldásaikért. Nem is beszélve, hogy az Apple és a Samu ára közelebb van a Bose meg Sennheiser cuccokhoz és akkor már ezerszer inkább egy olyan... -
bollokcs80
Korrektor
Ez kb. a Xiaomi Air 2 kategóriája.
B.Cs.
-
Noukoum
veterán
válasz MarkCsiha461 #7 üzenetére
Fura is lenne ha sikerülne.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
RIC5I
tag
jobb alig ha lesz , viszont ár érték arány bajnok könnyen lehet
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
veterán
Szánalmasak egyszerűen.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Smiro
senior tag
válasz MarkCsiha461 #4 üzenetére
Jól csinálják Utána ugyanazt a minőséget, vagy jobbat annak tized áron.
-
MarkCsiha461
tag
Milyen kreatívak, összerakták a Galaxy Buds-t meg az AirPods-ot Le sem tagadhatnák, hogy kínaiak.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz vadászcsiga #2 üzenetére
Bízom benne, nem akarok átszitázott, Apple logós vackot venni a Realme eredetije helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Egyedi dizájn és névválasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest