- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
miauut
tag
Egy pár szó, a T-Phone Pro-ról.
Kinézetre nem rossz. Pozitívum, hogy adnak hozzá kijelző védő fóliát, meg szilikon tokot. Gyorsan sikerült az átköltözés a régi telefonomról. (Honor20). A kijelző fényereje elég jó. A telefon mérete elég nagy, de jó.
Utána jött a hidegzuhany. Több alkalmazás nem működik rajta. Az ujjlenyomat olvasó, lassú, bizonytalan. A WiFi, és mobilnet sebessége kb. 20 Mbit./10 Mbit. (Honor20 270Mbit./30Mbit.) Tehát nagyon lassú.
A telefon működési sebessége, nem valami gyors.
Megy vissza a Telekomnak. -
Termi92
tag
Az a 40k felár az a miui rendszer hiánya lehet (amit a note10 5g esetében még ki is fizetnék. Anyámnak vettem ilyen telefont, 90hz-re állítod, elkezd szaggatni a telefon mint állat, miui12.5-ön is csinálta, miui13 se sikerült ezt javítani Xiaominak (állítólag más telefonon is csinálja ugyanazzal a SoC-al). Pedig a családban mindenkinek xiaomi van, de a note10-el nagyot csalódtam bennük (miután tavaly januárban kinyirták a Mi A3 telefonomat egy hibásan kiadott frissítéssel, többet nem szívesen vennék már xiaomit)).
-
scope2007
addikt
Mit inditsak rá?
Bechmarkok? -
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #74 üzenetére
Még így sem pontos xd
A feleségem találta meg, én meg őt hét évvel ezelőttés nekem adta
-
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #72 üzenetére
Jaa dehogy, nem ő az... ő résztvevő volt benne.
Debrecenben egy srác volt akit keresni kellett ma -
scope2007
addikt
válasz
kakuk.tamas #70 üzenetére
a feleségemre gondolsz?
-
ORCA58
addikt
Tökéletesen ??? Hol van az 5-10 szeres optikai Zoom???
Talán több ezer képet készítettem az évek során, és szinte senki nem nézte meg, még az sem aki kérte. Csak a helyet foglalja, mert sajnálom letörölni. Megosztani nem fogom, az életem maradjon az enyém.
Aminek nem homályosul el a képe mozgáskor, vagy rossz fényviszonyok mellet is jó a képe számomra megfizethetetlen. -
Azie
őstag
szerintem meg a fényképezési képesség az egyik legnagyobb selling pointja a jelenlegi mobilpiacnak. senki sem visz szívesen plusz egy kütyüt, amit tölteni, hordozni kell, ha a mobil is ellátja tökéletesen ezt a feladatot. szóval jól hangzik ez a 4" teló + fényképezőgép külön, csak nem életszerű 2022-ben. persze ízlések...
5" lumiák óta nem nagyon találkoztam ilyen ajánlattal sajnos. -
ORCA58
addikt
Sok embert ismerek, akik nem játékgépet hanem telefont akarnak venni, amit zsebre lehet vágni, és nem a telefon határozza meg és irányítja az életét. Jómagam is ezek közé tartozom. A net, üzenet küldés, mobil fizetés, zene hallgatás riasztások menjenek rajta. Videózás max. küldött videók és néha YouTube megtekintése. A fotózás sem a legfontosabb. Ezért vettem feleségemnek egy Cobot Pocket 4"-os kis telót, mivel más nincs a piacon elfogadható áron. Minden ami kell tökéletesen megy rajta. 4G hálózaton akkor is vígan hasított, mikor a Huawei P20 lite már meg sem nyikkant. Én erre gondoltam. 4,5", max 5" méretben. nyilván, ha lenne ismerteb márka azt vettem volna.
-
-
ORCA58
addikt
Itt lett volna a lehetőség, hogy egy elfogadható méretű Androidos készüléket dobjanak piacra, amiből nincs választék. Ehelyett az átlag feletti péklapát méretet célozták meg. Nagy ostobaság a részükről.
Kis méretben a gyengébb telefon szerintem eladható, de ekkora méretben nem. Ennél jobbak ráadásul olcsóbban kisebb méretben is vannak telefonok, persze azok is nagyok. -
Azie
őstag
válasz
Steve_Brown #61 üzenetére
bocs, *jól fut.
sajnos nem csak a telefon témát -
Steve_Brown
senior tag
Ma már a leggagyibb telefonon is fut minden. Egyébként én 20 éves vagyok szóval nem áll távol tőlem a középiskolás generáció, de pont ma csíptem el egy beszélgetést az egyes villamoson. Diákok arról vitatkoztak, hogy valaki milyen telefont kérjen karácsonyra. Olyan érvek hangzottak el mint például, hogy:
-Az iPhone szar, 1 év után ki lehet dobni.
-Xiaomival lehallgatnak
-Huaweii már nincsSzóval a kis szakértők kb annyira egyszerűsítik le a témát mint a politikát a szüleik.
-
Azie
őstag
válasz
Steve_Brown #54 üzenetére
sztem az iphone és samu után a következő kérdés az, hogy snap/tiktok/minecraft/insert trendi useless app fut-e rajta.
-
Azie
őstag
Páran már leírtak részleteket fentebb, szerintem
-NFC alap kéne legyen a régiónkban
-5G totál felesleges egy olcsónak szánt készüléknél itthon, mert csak a 20k-s csomagokban elérhető, lefedettségről ne beszéljünk a kezdeti hype után történő megrekedéssel a balatonnál.
-vezeték nélküli töltés remek, de szüksége lesz rá annak, aki egy flottás telefont kap?
(55ért lehet EUból rendelni Redmi note 10 5g-t, mi a hozzáadott érték 40k felárért cserébe?) -
Hallosz
senior tag
válasz
Cranberries #48 üzenetére
"és máris rabosítva van az előfizető két évre egy olyan csomaggal, amire nincs is szüksége."
Végül is. . . van akinek szempont, hogy csomagot, ne adj ég, szolgáltatót váltson akár 2-3 havonta, nem igaz?
-
-
mad823
őstag
válasz
Steve_Brown #54 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy sajnos mindegyik olyat vetet, amit az osztálytársak nem néznek ki...
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Polgarjeno66 #50 üzenetére
A valóság az, hogy szerintem a mai tinédzserek egyáltalán nem értenek a telefonokhoz. Valami ilyen felállás van a fejükben:
iPhone ijen: lyó
Samsung: az is jó
Huawei: (ők ezt már nem ismerik)
Xiaomi: okéMindegyiknek olyan telefonja van amilyet a szülő vesz és mindegyik megbirkózik azzal.
-
-
skroy
senior tag
AOD lesz vajon? Erről egyelőre sehol nincs info.
-
válasz
Polgarjeno66 #50 üzenetére
A szülők felelőssége a következő generáció normálisabbra nevelése ..
Üdv köztünk.
-
skroy
senior tag
Ebben az árkategóriában hiánypótló lenne 5.5"-6" mérettel. Még vevő is lennék rá. De így csak tucat telefon.
-
tescodr
aktív tag
Nem is lenne ezekkel a telefonokkal semmi gond, a helyén kell kezelni.Egy dolog viszont "vicces", hogy bár van benne vezeték nélküli töltés, de töltőfej és kábel na az nincs... Könyörgöm, ha már ez bele fért, akkor ne egy 500ft-os alkatrész okozzon gondot.... Pláne hogy ezek a készülékek vagy első telefonnak jók, mondjuk egy tiniknek, vagy egy idősebb felhasználónak, akinél nem biztos hogy van otthon töltőfej...
-
válasz
kakuk.tamas #43 üzenetére
Sejthető micsoda userek lehetnek...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Namelesske #41 üzenetére
2,1-2,6 ponton vannak a REVVL mobilok a T-Mobile oldalán.
Bizonyították, hogy szarok. -
válasz
Namelesske #41 üzenetére
Mi az a REVVEL?
szerk.: Próbáltam rákeresni, de akkor az REVVL, ha jól sejtem.
Aláírásodon lévő link nem működik.
-
Namelesske
addikt
Tetszik, a Wireless Töltés olyan dolog amit nem szívesen hagysz ki ha egyszer már váltottál. Nekem ez adja el. Már az előző generációs REVVEL is tetszett. Örülök hogy itt is kapni. Amerikába ezek már bizonyítottak.
-
alkatraz3000
senior tag
adnak ajándék fóliát és tokot hozzá.
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas #38 üzenetére
+1
Pont a múlthéten beszélgettem az egyik munkatársnőmmel a Blackberry telefonokról. (Neki van egy Priv-je.)
-
kakuk.tamas
addikt
Egyébként aszalódjon meg a Telekom… Ide miért nem tudnak hozni QWERTY billes telót???
-
jeni
félisten
hmm.. MT D700 és wireless töltés tuti 6GB RAM/128GB ROM akkor nagyon kelendő lesz ez a mobil.
NFC ?szerintem ez már minden mobilban kötelező
a HD kijelző ?lehet ez fel se fog tűnni senkinek sem. -
janeszgol
félisten
Végülis a Mali G57 MP2 (ami Adreno 618 szintű) a HD felbontás mellett játékra is jó lehet. Roblox tuti jól megy rajta. De akár a Genshin is.
Csak hát... -
Kevin8997
tag
Ez volt a nagy titkos bejelentes ?
-
gproject
aktív tag
5g-s olcso telefon tevekomnal...sok ertelme, amikor csak a legdragabb csomagjaikkal lehet 5g-re csatlakozni
#parasztvakitas -
Mészike87
csendes tag
Maradok inkább az S21fe-nél
-
Kobaljov
senior tag
válasz
bollokcs80 #28 üzenetére
Ja így már érthető, mondjuk Bog arcát is megnéztem volna a helyszínen a nagyon titokzatos és sokat ígérő meghívó után amikor kiderült, hogy valójában miről van szó
(közben látom kijött a MA!gazin mai része a témában, rögtön meg is nézem)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Orosz Mérnök #26 üzenetére
Nem sok van, de szerintem lesz majd alin a "kínai Spigen" tokon kívűl más is. T-mobile revvl 6 pro az amerikai modell neve, így találtam.
-
Orosz Mérnök
tag
Néztem róla egy bemutató videót. Van káva bőven. Egy másik észrevétel,hogy nincs a csomagban szilikon tok. Egy ilyen eléggé "ritkaság" készülékhez nem tudom,hogy milyen hamar lesz,ha egyáltalán lesz. Másik,hogy szerény véleményem szerint,ha nem nézzük az 5G-t,akkor azért ezen az áron,illetve alatta van jobb ajánlat is. Ok,persze,saját szolgáltatással lehet szórni,mint mikulás ünnepségen a cukor esőt,de én olyan 65-90000 közé saccoltam volna maximum őket. Aztán persze majd a piac eldönti ezt a kérdést.
-
Kíváncsi lennék, hogy a T-nek ez mennyibe fájt, és mit sikerült kialkudni a Wingtech-nél.
Merthogy ők ezt pofátlanul lefelé fogják nyomni a szolgáltatói csomagokban...
-
Baggins86
aktív tag
Emlékszem még a jó kis T-Mobile MDA Vario 2-re amit a HTC gyártott Windows CE 6, kicsúszós billentyű, maga volt a technikai csoda.
-
Kobaljov
senior tag
válasz
bollokcs80 #20 üzenetére
És vajon miért mondták, hogy AliceWake-nek érdekes lehet?
-
Janoo_07
aktív tag
Anno a Vodafone-nak voltak hulladék saját "Smart" telefonjai. Sajnos volt a kezembe pár. Remélem ezek nem lesznek ilyen használhatatlanok.
-
Ez a szakmai véleményem...
-
mad823
őstag
Én az NFC hiányát nem értem a kisebbik verzió esetén.
-
jFox
addikt
A pro-ban milyen SoC van? Abban is D700?
-
janeszgol
félisten
Semmitérők. Miért ezt venném a Realme GT Master helyett? Vagy a Galaxy A33 helyett?
-
-
plömplöm
őstag
"A hálózati telefonáláshoz Nano SIM-kártya behelyezése szükséges."
szóval e-sim nemvan? és akkor dualsim semvan...
-
Reignman
aktív tag
Régen volt ilyen, Tmobile Pulse, akkor meg ismeretlen huawei gyartotta oket, emlekszem azzal mentem nyaralni, az osszes foto csikos lett. Zero tamogatas, support, frissites, semmi.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
100+ ropiert Hd??finom👍
Bocsi nem valasz akart lenni -
-
ghiottone
nagyúr
Nem rossz. Szoftveres támogatásra leszek kíváncsi, mert látom, hogy a Google-el közösen dolgoztak a felhasználói élményen és 3 hónapos díjmentes Google One előfizetést is adnak hozzá ugyanúgy, mint a Pixelek esetén.
-
PowerBuldog
veterán
108e-ért a vezeték nélküli töltés mondjuk tényleg ritka.
-
-
Sejtésem szerint ez egy TCL 30 XE leesz átdolgozva, a masik modellt még keresem.
De szerintem TCL a partner.
Új hozzászólás Aktív témák
ma T Phone 5G és T Phone Pro 5G néven mutatott be a Telekom két olyan telefont, amelyeknél ugyan vannak kompromisszumok, de az árazással próbálják elfogadhatóvá tenni ezeket.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Túra és kirándulás topic
- Macska topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest