- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Quasi_modo #12 üzenetére
Az valószínűleg az lesz, de majd két hét múlva kiderül minden. Hátha meglepnek minket valamivel
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #11 üzenetére
Na ja. Az oprendszert már nem is figyeltem.
De legalább a kijelző felbontása stimmel. (A S^3 nem támogatja ezt a felbontást.) -
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
Ez az oldal már felbukkant korábban is, Symbian^3-asnak írják. Ez mindent elmond arról, hogy mennyire megbízható az információ.
-
Peterson_
addikt
Egyedül attól tartok, hogy úgy jön ki az új oprendszer, hogy nem lesz már előre köré építve a megfelelő szoftvertámogatás, store, stb.
Az n900-nál, de még a Tubi esetében az s60 V5-nél is hónapokat kellett várni,mire normális, minőségi cuccok lesznek hozzá.
Ezért is ódzkodtam mindig frissen megjelenő rendszerre váltani.
Most az N8-at céloztam meg, de egy év alatt rájöttem, hogy mennyire jól jön(ne) a teljes billzet.
Úgyhogy kíváncsi leszek az N9-re is. -
orpheusone
csendes tag
a nokia eleg befolyasos hogy megoldja a jo szoftveres tamogatottsagot,csak a nokia sem eszmelt valami gyorsan,mint a lg ,es most kemenyen kell majd kuzdenie hogy a rengeteg ajanlat kozepedte az o okostelefonjait valasszak,a samsung ,a htc, a motorola modellek elleneben.
-
luw2win
őstag
-
törölt tag
a telefon még mindig nagy korrekt! de software-es támogatottság nélkül necces lesz és nem hülye fingós/ugrálós szarokra gondolok, hanem az igényes programokra, amik a lényegét képezik egy ilyesmi kütyünek..
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekes - nem lesz nevében megkülönböztetve a MeeGo-s Nokla a Symbianostól?
-
egyelőre az új rendszer érdekesnek tűnik, hasznát veheti a Nokia az elvesztett részesedés visszaszerzésében... Már csak az ár lesz kérdéses, mert nem csak csúcs mobilokba kellne betenni, hogy jól terjedjen.
-
luw2win
őstag
Wow, nagyon szép, technikai adatokat már tudunk róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest