- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Egy ilyennel szerintem megoldható. De kevés az infó.
-
Joccc07
addikt
Az sw része úgy néz ki, hogy az alap kód áll egy "void Setup" és egy "void Loop" -ból.
A többi a te tudásodra van bízva.... Mondjuk ez így erős. Rengeteg példa kód van különböző modulokhoz. Tehát a fenti két paraméter csak egy alap amit az IDE alapból hozzárendel.Wifis mennyire biztonságos? Annyira biztonságos, hogy mekkora az esély szerinted arra, hogy az ablakod alatt állva egy hacker feltöri és kapcsolgatja a villanyt. Szerintem elég kicsi az esély, hogy bárki is feltörje.
-
Joccc07
addikt
válasz
Tankblock #16 üzenetére
Én is hőmérséklet és páratartalom méréssel kezdtem. Konkrétan ezen a projekten kivűl amit olvastatok most egy marha nagy őskáosz van a fejemben.
Egyenlőre még nem tudom, hogy merre tovább.
Az Amazon Alexa nem rossz ötlet. Vagy esetleg még a Google Home. Csak ugyebár itthon egyiket sem lehet kapni.
-
Joccc07
addikt
Igazából ajándékba kaptam a kontrollert és ebből kezdtem el építkezni.
Danex:A Blynk nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Csabroncka: Annyira nem nehéz egyik vezérlőnek sem a felprogramozása. Rengeteg segédanyag van a neten. Ha nem konkrétan a saját elképzelésedhez de valami hasonlóhoz van akkor csak "személyre" kell szabni. Van, hogy nem is kell kódot írni csak egy két értéket átírni és már kész is vagy.
Zwave-hez csak annyit, hogy én személy szerint az ilyen megoldásokat jobbnak tartom annál mintha bemennék a boltba és leemelném a polcról.
laleh: Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest