- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezeken az sw része hogy néz ki? Full nulláról kell minden kitalálni és megírni vagy vmi félig előre írt moduláris cucc? Még csak nulladik körben nézelődöm, de valahogy nem igazán látok érdemi átmeneti megoldást a teljesen kész és horror drága (és jó eséllyel azért limitált tudású) cuccok és a teljesen egyénileg összerakandó és programozandó cuccok között amikre meg a világ szabadideje sem lenne elég... legalábbis az én szemszögemből.
Másik kérdés: Kényelmes a wifis rendszer, de mennyire biztonságos? komolyan kérdezem, nem flame-ként. Ha online hangvezérlés nélkül, csak vmi belső, automatikus rendszert építene az ember, akkor nekem szimpatikusabb lenne a kábelezés. Nyilván elsősorban új háznál, nem meglévőbarmolására gondolok.
Mondjuk vezetések eszközöket nem is nagyon látok amennyire gyorsan utánanéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest