- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Ezt én sem igazán értem. Mire jó, hogy csak útvonalat tárol offline? Nem lenne egyszerűbb, ha bizonyos térképrészletekkel tenné ezt, aztán ott úgy és akkor tervezel újra, ahogy és amikor kedved tartja? Egyébként ha jól tudom, vannak ilyen offline Maps megoldási lehetőségek.
-
CSiPet2
tag
Az útvonalak mentése google accountba már most is működik, én pl el tudok képzelni valami olyat, hogy gépen megtervezed google acc elmenti, telefonod meg leszinkronizálja (most csak androidban gondolkodva). Lementi a netről a tervezett útvonalat, meg az útvonal közvetlen környezetét, aztán már nem is kell net. Ezzel mondjuk egy újratervezésnél már bukta van, szal ha tényleg működő offline navigációt szeretnének, akkor nincs mese, a komplett térképet le kell majd tölteni lokálba, mint minden más navigáció esetén.
-
törölt tag
egyelőre online megy. folyamatosan tölti a térképet. nemsokára megy majd offline előre megtervezett útvonalon (netre csatlakozol, tervezel, akár offline is mehetsz onnantól és indulás), a végső cél pedig kész, offline térképek integrálása alapból a szoftver alá. gyak letöltöd piciny hazánkat egyben és jóccakát, határokig eldöcögsz szinte bárhova.
legalábbis szerintem, nekem ez jött le eddig a cikkből
-
petymeg2033
tag
Ezt a kérdést igazából nem értem, de azért megpróbálok válaszolni.
Azért offline navigáció, mert a térképeket előre fel tudod rakni a telefonra (akár közvetlenül letölteni vagy PC segítségével átrakni). Így a telefonon már megvannak a szükséges adatok a tervezéshez, ami így működik netes kapcsolat nélkül is.
Az online navigáció "valós időben" szedi a netről az érintett térkép részleteket, amihez ugye kell a telefonon a netes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest