Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Ezt én sem igazán értem. Mire jó, hogy csak útvonalat tárol offline? Nem lenne egyszerűbb, ha bizonyos térképrészletekkel tenné ezt, aztán ott úgy és akkor tervezel újra, ahogy és amikor kedved tartja? Egyébként ha jól tudom, vannak ilyen offline Maps megoldási lehetőségek.
-
CSiPet2
tag
Az útvonalak mentése google accountba már most is működik, én pl el tudok képzelni valami olyat, hogy gépen megtervezed google acc elmenti, telefonod meg leszinkronizálja (most csak androidban gondolkodva). Lementi a netről a tervezett útvonalat, meg az útvonal közvetlen környezetét, aztán már nem is kell net. Ezzel mondjuk egy újratervezésnél már bukta van, szal ha tényleg működő offline navigációt szeretnének, akkor nincs mese, a komplett térképet le kell majd tölteni lokálba, mint minden más navigáció esetén.
-
törölt tag
egyelőre online megy. folyamatosan tölti a térképet. nemsokára megy majd offline előre megtervezett útvonalon (netre csatlakozol, tervezel, akár offline is mehetsz onnantól és indulás), a végső cél pedig kész, offline térképek integrálása alapból a szoftver alá. gyak letöltöd piciny hazánkat egyben és jóccakát, határokig eldöcögsz szinte bárhova.
legalábbis szerintem, nekem ez jött le eddig a cikkből
-
petymeg2033
tag
Ezt a kérdést igazából nem értem, de azért megpróbálok válaszolni.
Azért offline navigáció, mert a térképeket előre fel tudod rakni a telefonra (akár közvetlenül letölteni vagy PC segítségével átrakni). Így a telefonon már megvannak a szükséges adatok a tervezéshez, ami így működik netes kapcsolat nélkül is.
Az online navigáció "valós időben" szedi a netről az érintett térkép részleteket, amihez ugye kell a telefonon a netes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest