- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
A vameljaras ertektol fugg es nem szerencsetol. Attol, hogy teged nem vamoltak el, az arud meg vamkoteles es AFA koteles is, ha meghalad egy bizonyos ertekhatart. Attol, hogy a posta hivatalbol epp a tiedet nem vamolja el, az nem azt jelenti, hogy te hasznalhatod is, ez esetben ha forgalomba akarod hozni itthon, neked kellene bemenni a vamhatosaghoz, es elvamoltatni, egyebkent csempeszesnek minosul a dolog.
-
citkar
addikt
Ettől független neked be kell fizetni a vámot (ha van) és az áfát (és beleesik a vám és/vagy áfa köteles körbe), amennyiben ezt nem teszed meg akkor csaltál, tulajdonképpen bűnöző vagy.
(#160) Duliee:
Ha Eu-s az nem tartozik a témába, a fórumtárs azt mondta nem fizetett vámot, mert nem esett eljárás alá. Arra utaltam ettől függetlenül kéne, ha a körbe tartozik.
Nem az én dolgom ítélkezni, ez szimplán törvény.
De az a gondolatmenet elég negatív, hogy miért adja egy üzlet drágábban a készüléket, holott én áfa csalással olcsóbban is megszerezhetem, nem igazán építő jellegű.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest