- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seadon
újonc
Sziasztok!
Már két hónapja tulaja vagyok egy gyönyörű kék mi 8-nak. Minden szép és jó, de egy problémám volt a telefonnal. Teljesen meg voltam elégedve az aksi üzemidejével, kivéve mikor dolgozni voltam. ( Egész nap fel-alá mászkálás, teló a zsebben, nagy ritkán elővéve. ) A problémám a következő volt: nagyjából 50 %ot dobott el a teló az üzemidőből a semmire, otthon ugyanilyen felhasználás mellett ez 5-10 % körül van. Kipróbáltam repülő üzemmódban, de nem segített, ugyanúgy merült a telefon. Nem olvastam ilyesmit sem itt, sem a másik fórumon ( pedig az elejétől olvasom folyamatosan ). Mióta megvan a telefon használom a feloldás rázással funkciót ( Beállítások -> Megjelenítés -> Feloldás rázással ). Nagyon tetszik, mire kényelmesen magam elé emelem a telefont, már be is engedett. De eszembe jutott, hogy mi van ha ez a funkció, miközben a zsebemben van a telefon, folyamatosan azt figyeli, hogy működésbe kell-e lépnie és néha ( vagy sűrűn ) próbál is beengedni. Ki is kapcsoltam ezt a funkciót és nagyon úgy tűnik, hogy ez okozta a problémámat, azóta nem tapasztaltam ezt a drasztikus üzemidő csökkenést. Remélem tudtam bárkinek is segíteni ezzel a szép hosszúra sikeredett hozzászólással!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged