- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacci77
tag
Sziasztok
Egyenlőre nem volt még rá szükség, ezért megelőző kérdés:
Hard reset előtt hova/hogyan kell menteni, hogy minden visszaálljon (beállítások, telepített programok, ikon elrendezések, mappák az asztalon...)?
Névjegyek, dokumentumok, fotók nem számítanak, azok google felhőben vannak.
-
bubu256
tag
válasz
Roland861010 #3293 üzenetére
Itt van a megoldás: Képernyőzár és jelszó > további beállítások > a lezárási képernyőn
-
Roland861010
veterán
Nálatok működik rendesen az értesítések elrejtése ?
Be van állítva hogy jelezze ébressze a készüléket de telibe mutatja ki és mit küldött ...
-
bubu256
tag
Real Racing 3 már használja a notch körüli részt is. Gondolom majd más programok is hamarosan.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Roland861010 #3288 üzenetére
Az engem is, de együtt lehet élni vele.
-
szmyky
aktív tag
válasz
Roland861010 #3286 üzenetére
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #3284 üzenetére
Gondolom csak rootolva lehet telepíteni....
-
Roland861010
veterán
Ezeket a témákat hogy tudom feltenni?
-
zsocy
őstag
válasz
Viper26 #3282 üzenetére
Zoom to fill nem tölt valamiért, normális youtube klienssel mint pl youtube vanced még nem próbáltam, csak a gyárival.
Dark mode nincs, csak témával, pedig amoledhez illett volna csinálni.
Arcfelismerés nálam tökéletes, pillanatok alatt felismer, sötétben is. Csukott szemmel, vagy grimaszolva nem old fel, direkt kipróbáltam, persze asszony rámnyitott, kérdezte is hogy stroke-om van, vagy mit csinálok itt
A régió Hong-Kong, India tele van szeméttel. Állítólag Olasszal is megy a face unlock meg a témázás, de nem próbáltam.
-
Viper26
nagyúr
Dark mode van gyárilag?
-
g_g_g
őstag
válasz
Roland861010 #3276 üzenetére
Beállítások - Teljes képernyős megjelenítés - Képernyőkivágás elrejtése (Be/Ki)
-
Viper26
nagyúr
Vettem egy MI temp szenzort, de nem tudom párosítani a telóval...unpaired-ként mutatja, valamit rosszul csinálnék?
Erről van szó.
-
Roland861010
veterán
Nem lehet a kijelzőt úgy használni mint a iPhonenal hogy ne vágja le hanem a notch melletti részt is használja
-
K82
őstag
válasz
Roland861010 #3267 üzenetére
Nem, nekem is így ment fel zárt BL mellett.
-
K82
őstag
válasz
Roland861010 #3265 üzenetére
Fel lehet tenni, csak nem mindegy mi az alap. A lényeg h még MIUI 9 legyen (ha fent van már a 10, akkor a legutolsó stabil 9-est teszed fel először), ebben az esetben csak le kell tölteni a .zip-et és az update menüpontnál betallózod.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #3259 üzenetére
Valaki?
-
Sinu
senior tag
Valaki rendelt már a telóhoz akku-s tokot?
Szemezek velük de nem tudtam még dönteni. -
Istuu15
senior tag
Igen 4 magyar üzletet is megkérdeztem és egyedül a xiaomishop.hu nál írták azt, hogy ha bl-t nyitok twrp-t rakok fel stb és később normális használat mellett jelentkezik valami hardveres hiba akkor nem vesztem el a garit ha esetleg észreveszik, hogy nincs gyári állapotban.
A turbadonál azt írták, hogy tőlük is csak gyári állapotban veszi vissza a disztribútor és, hogy a rootolt készüléket tőlük sem veszik vissza.
Előtte azt írták, hogy lehet bl-t nyitni custom romot felrakni rootolni, de szervízbeküldés előtt vissza kell helyezni a készüléket gyári állapotba.
Az eu stockon azt írták, hogy nem bukom a garanciát, de a jótállás érvényesítéséhez a szervíz csak a gyári állapotot tudja elfogadni.A smartphone.hu-nál aut mondták,hogy ha ezt a műveletet megcsinálom akkor mindennemű garancia érvényét veszti.
-
Roland861010
veterán
Helló Mindenki
A 9.0-ás bétát hogy tudom fel rakni zárt bl mellé vagy az sem lehetséges ?
-
Viper26
nagyúr
-
lacuska74
tag
Ma öngyilkos lett a Sam s7-em.Kiugrott a betonra a kezemből.
Mindenképpen a Mi 8 lett volna az utódja, így már nem kell tovább gondolkodnom.
Honnan érdemes most rendelni?
Eustockon nincs sajnos, lehet Kínából is bevállalnék egyet, bár telót még nem rendeltem kintről. -
Viper26
nagyúr
MI Sore-ban (Lurdy) egyébként lehet tokot kapni a telóra?
-
Viper26
nagyúr
BT füles másnál kezeli / állítja a media hangerőt a telefonon?
-
Viper26
nagyúr
Akkor nem egyedi dolog...
-
Viper26
nagyúr
Nova launcher-nek kell értesítés hozzáférés (az unread "pöttyök" miatt), amit meg is kapott, viszont, az ikonokon unread dots sehol...erre van megoldás? Nova beállításokban oda teszi, hogy kell neki az access, de már megkapta.
MIUI optimization kikapcsolva, és akkunál is a kivételek között a launcher.
Valakinek lenne ötlete?A másik, hogy recent appok között hogyan lehet CSAK EGYET bezárni, az összes helyett?
-
doc
nagyúr
válasz
Roland861010 #3243 üzenetére
attol meg kerhetsz BL nyitast, maximum soha nem hasznalod ki
-
válasz
Roland861010 #3241 üzenetére
Igen, nincs már 2 accountos időkorlát megkerülés. Illetve előfordul, hogy időnként az eredeti 360 órát kicsit megtoldja, eddig a legtöbb, amit hozzácsapott a Xiaomi olyan 1100 óra volt a fórumok szerint. Reklamálni lehetetlen és felesleges is, nincs érdemi reakció a gyártó részéről.
-
Roland861010
veterán
Szevasztok
A BL nyitásához most komolyan heteket kell várni?
Régen mi a1 és az mi 5s nyitását kb fél nap alatt megoldották.Most meg legyek 360 órája összekapcsolva meg 720 órát kell várnom...
-
K82
őstag
válasz
kazsmerlaca #3239 üzenetére
adb-s parancsok nem működnek Airdroiddal. Flasheléshez pedig alap a működő USB-s kapcsolat.
-
walakyb
tag
hmmm, valakinek van meg olyan gondja, hogy barmilyen modon radugom a telefont a gepre (bebootolva, twrp, fastboot) nem latja a telefont a gep? driverek fent vannak, korabban romoltam is, twrp-t is tettem fel ra
-
dragonfx
veterán
valaki aki nyitotta a bl.t és van twrp.je probálta már a dolby atmos for oreo.t feldobni rá?
-
Viper26
nagyúr
Megérkezett, meg is volt a restore, most jöhet a 10-es update.
-
doc
nagyúr
válasz
Roland861010 #3233 üzenetére
erdemes, de nem feltetlenul kotelezo, a global ROM is f@sza
-
Roland861010
veterán
Érdemes csak azért nyitni a Bl-t hogy az eus romot dobjam fel a globál helyett?
-
Istuu15
senior tag
Teljesen off topic de leakarok tölteni háttérképeket a telefonos miui forum appról. Letöltöm a képeket rányomok a fájlra és nem csinál semmit csak elindídtja a böngészőt.
Eddig még ilyen problémám sosem volt vele.
-
zsocy
őstag
válasz
Roland861010 #3228 üzenetére
beállítások - teljes képernyős megjelenítés
Nem volt kifejezetten elrejtve
-
doc
nagyúr
válasz
Roland861010 #3226 üzenetére
ha beirod a settings keresojebe hogy 'gesture', elso helyen kidobja (full screen display)
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Miui 10alatt hol lehet a gesztus vezérlést bekapcsolni és az alsó navigációs sávot el rejteni? -
pmatthew
tag
Sziasztok,
Régen, korábbi MIUI verzióknál, lehetett a DND (do not disturb - ne zavarj) mellé kivételeket definiálni (leginkább olyan kontaktokat, akik ilyenkor is kicsörögnek); MIUI 10 Stabil alatt nem találok ilyet... létezik, vagy ez már a múlté ?
-
Viper26
nagyúr
MIUI 10 Global kb mikor várható?
Közben látom már van.:
Idrees Patel
MIUI 10 Global Stable rolling out for the Xiaomi Mi Mix 2S and Xiaomi Mi 8Mondjuk fura, hogy P még sehol.
-
Griff55
senior tag
Üveg az, hidd el. Láttam róla gyepálós videót és a műanyag nem így törik
Valóban jó nagy kontár munka hogy így ragasztotta vissza a hátlapot.. de így mát te is tudsz utólah hozzá ragasztót beszerezni és rendesen visszarakni. De köszi a tapasztalatokat, legalább meggyőztél, hogy nem fogom elvinni szervizbe portalanításra, amíg feltétlenül nem szükséges. -
Nem, viszont ott nem is vágynék rá, hogy lecseréljem az alap emui-t, legalábbis mostani ismereteim alapján, így nem is érdekelne a nyitás (ott is van limit, ahogy kb. minden gyártónál már manapság, csak nem feltétlenül ennyi és nem is változik így véletlenszerűen az idő).
A global romhoz képest a fórumos tapasztalatok alapján viszont hozzá tud adni egy xiaomi.eu-s rom. BL nyitásnál törlődnek az adatok, így addig fölösleges rendesen belakni. Kb. ennyi a morgásom oka.
doc74: a sötét rész csak egy bevonat a YT-os videók alapján, de az tény, hogy kopogós, viszont ha műanyag lenne, akkor sokkal hamarabb karcolódna a tesztekben.
-
doc74
lelkes újonc
válasz
Griff55 #3208 üzenetére
A hátlap nem üveg hanem kopogós műanyag a készülékhez a hátlap egy vékony ragasztó csíkkal van hozzá ragasztva a telefon műanyag részéhez. Ha a szervizesnek lett volna annyi esze akkor felmelegíti a ragasztót egy kicsit mert akkor nem került volna KB 5 másodpercembe, hogy leszedjem a hátlapot. Szóval a szerviz az ide sem adom be többet a készülékem kategória.
-
Viper26
nagyúr
Két nap és érkezik egy 128-as kék EU-s. :-)
-
doc
nagyúr
válasz
1Konrad #3211 üzenetére
en siman google-n keresztul hoztam at a contactokat (ha regi telefonnal be van kapcsolva hogy google felhobe szinkronizaljon, es az ujon is engedelyezed, lehuzza)
GPS nalam azota be van kapcsolva hogy megvan a telefon, szerintem baromi jol birja az akku
beallitasok meg... szerintem menj vegig az osszes menuponton (en is igy szoktam) legalabb kepben leszel hogy mit tud a telefon
-
1Konrad
tag
Most érkezik Global rommal nekem is.
A következőkben szeretnék segítséget kérni:
- Mi az, amit az első indításkor érdemes megcsinálni (természetesen a szoftverfrissítésen kívül:
Ilyesmire gondolok: melyik régió, reklámszűrés, stb... és hogyan.
- Mivel láma vagyok: hogyan kell átvinni úgy a telefonkönyvet, kapcsolatokat, hogy a régi telefonon lévő képek, bejegyzések (emailcim, azonos névhez tartozó számok) mind átmenjenek?
- Megmaradjanak az SMS-ek szövege, egyéb üzenetek (Whatsapp, mesenger), és azok képei?
(Az elöző telefon: Samsung Note 3)- hogyan bírja az aksi az állandóra bekapcsolt GPS-t? (Tudom, ha folyamatosan van, jobban eszi majd ezt is, de agyrém volt az eddigi telefonjaimnál, hogy nem tudtam úgy Budapest másik felére átjutni, hogy ne merítette volna le...)
Előre is köszönöm!
-
Viper26
nagyúr
Mennyi szabad hely van a 64-esen? 55GB körül?
Közben meglett.:
128GB (110GB user available) vs 64GB (51GB user available)
-
szabeska
addikt
Az mi, hogy újonnan vásárolt telót szeretnék nyitni, kiírta, hogy 360 óra várakozás... mondom oké, várok. Most, 4 nap elteltével ismét megnéztem, hátha véletlen működik, mert ráértem... már 653 órát kell várni. Normálisak ezek, hogy csak így variálják az időt??
Neten olyat is találtam, akinek 1440 órát írt. Besza behu...
Mi értelme ennek? A 72 órát még megértem a lopások miatt, a 360-at pedig a kereskedők gányolt romjai miatt....De ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 13 Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged