- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
dilajoska1 #21 üzenetére
Igen, de nem mindegy, hogy 90%-on pörög vagy csak 60%.
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #16 üzenetére
Bár a Samsungnál meg nem igazán értem hogy miért volt bajuk ezzel.
-
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Igen, pont ez volt a Samsungnál is a GOS esetén.
A benchmarkok nem voltak érintettek, minden más meg a felhasználás fényében volt "optimalizálva", pont, mint ahogy a Xiaomi nyilatkozata is írta.
Épp ezért mondtam, hogy nincs értelme letiltani őket Geekbenchen (vagy ha már az egyiket büntetik valamiért, akkor mindet, ami hasonlóan tesz), más benchmark--fejlesztők nem is követték a példájukat. Hisz nem érintett a program, ahhoz meg semmi köze a Geekbenchnek, hogy valami totál random appal hogyan viselkedik a rendszer (max. a felhasználó lehet dühös).
Érdekes módon a Fold4/Flip4 nincs letiltva, pedig a GOS, ha más formában is mint régebben, de ott van a mobilokon.Ja amúgy a Xiaomi is simán csak kiírhatná, hogy "performance módban készültek" az általam említett eredményekhez is, és máris kiküszöbölnék az erkölcsi problémát (ahogy írtam, aki elérte ugyanazt a pontszámot, az így jelezte).
De lehet, hogy azért nem foglalkozik ezzel senki sem, mert ahogy szintén mondtam, China-only készülékekről beszélünk. 12S Ultra, meg Fold X2. -
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Biztos vizsgálták és úgy látszik nekik még sem számított csalásnak mert megnéztem és nem tiltották.
-
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #11 üzenetére
Jó, jó, oké.
Azért csak igazam van nekem is. [link]
Remélem le is tiltották az érintett modelleket... mekkora képmutatás lenne, ha nem így tennének, nem igaz? -
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #9 üzenetére
De átjött, pont arra írtam, hogy irreleváns.
A microlaggokat meg úgysem tudnád tapasztalni, ahogy a mobil elsöprő gyorsaságát se, hisz csak Kínában árusítják a csoda-Xiaomikat. -
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #4 üzenetére
Teljesen irreleváns, amit írtál.
Meg kicsit nevetséges is, hogy azt akarod elhitetni bárkivel is, hogy a Xiaomi valami mesteri szoftvereket ír (pláne a híres MIUI fényében), amivel mindenki mást le tudnak körözni egy olyan helyen, ahol továbbra sem számít az ilyesmi, főleg nem ekkora mértékben (is pláne olyan konkurensek mellett, mint az Asus ROG-szériája). Persze a "csalószoftver" is szoftver, meg kell írni a megfelelő parancsokat, szóval ilyen alapon...
Csak tudnám, hogy mondjuk Antutuben miért nem toronymagasan vezet ugyanaz a Xiaomi... vagy a többi benchmarkon... rejtély.Ja meg a gyors reagálás... 2022-ben letiltották az S10-szériát, ami 3 évvel korábbi. Nem semmi, Geekbench, ez aztán az igazi gyorsaság!
Ja meg amúgy nézéttek vissza a timelinet is a témában. A Geekbench csak reagált a történtekre (aminek önmagában se volt sok értelme, de már úgyis mindegy), semmit nem kezdett el vagy nem indított útjára. -
Essentials
aktív tag
válasz
dilajoska1 #4 üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #4 üzenetére
Meg gondolom az is számít hogy kinek mi fut a háttérbe ami használja a cpu-t mert akkor is dobhat eltérő számokat még ugyanolyan típusú készüléken is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest