Új hozzászólás Aktív témák

• doooo

veterán

válasz dilajoska1 #13 üzenetére

Igen, pont ez volt a Samsungnál is a GOS esetén.
    A benchmarkok nem voltak érintettek, minden más meg a felhasználás fényében volt "optimalizálva", pont, mint ahogy a Xiaomi nyilatkozata is írta.
    Épp ezért mondtam, hogy nincs értelme letiltani őket Geekbenchen (vagy ha már az egyiket büntetik valamiért, akkor mindet, ami hasonlóan tesz), más benchmark--fejlesztők nem is követték a példájukat. Hisz nem érintett a program, ahhoz meg semmi köze a Geekbenchnek, hogy valami totál random appal hogyan viselkedik a rendszer (max. a felhasználó lehet dühös).
    Érdekes módon a Fold4/Flip4 nincs letiltva, pedig a GOS, ha más formában is mint régebben, de ott van a mobilokon.

Ja amúgy a Xiaomi is simán csak kiírhatná, hogy "performance módban készültek" az általam említett eredményekhez is, és máris kiküszöbölnék az erkölcsi problémát (ahogy írtam, aki elérte ugyanazt a pontszámot, az így jelezte).
    De lehet, hogy azért nem foglalkozik ezzel senki sem, mert ahogy szintén mondtam, China-only készülékekről beszélünk. 12S Ultra, meg Fold X2.

Új hozzászólás Aktív témák