- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidotom
kezdő
@Bog:
Tudom, hogy szőrszálhasogatásnak tűnik. De a villamosságtan órákon már általános iskola 6. óráján is odafigyeltem, ezért csak kikívánkozik, hogy a töltés során semmilyen elektronok nem szaladgálnak a készülékbe. Nagy bajban lennénk, ha így lenne.
Az akkumulátor kémiai formában tárolja az energiát. Tehát töltés közben elektromos áram hatására az elektromosság által egy kémiai reakció zajlik le. Merítéskor ugyanaz a reakció történik fordítva, és eközben a vegyület egyik oldaláról a másikra átvándorolnak az elektronok. De ez egy zárt rendszer, egyetlen elektron sem megy ki vagy jön be a készülékbe.Tudom, így sokkal kevésbé szemléletes, mint a konnektorból a készülékbe rohangáló elektronok képzavara. De hát indukciós töltésnél ennek a mondatnak amúgy sincs semmi értelme. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓ MONITOROK
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest