Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én alapból ódzkodom az f2p játékoktól. Tényleg csak akkor próbálom ki őket, amikor már sok visszajelzést kapok arról, hogy jó.
Jelenleg a Dirty Bomb-ot figyelem a "szemem sarkából" mert Anton "Cooller" Singov (Quake player) is segít az elkészítésében. Ez mellett pedig a Blizzard féle Overwatch-ot. Több eszembe sem jut. -
.LnB
titán
Értem mire gondolsz végül is. Arra, hogy a cod anyagilag sikeres. És ez valószínűleg így is van. Megveszik az emberek az alapjátékot, de nem sokan játszanak vele multiplayer módban mostanában. Biztos így is szép pénzt, hoz mert aki játszik az megveszi a DLC-ket, meg az egyébb cuccokat amit lehet kapni a játékhoz (nem tudom, hogy lehet e. Nincs tapasztalatom.)
Ilyen szempontból érthető, hogy őket másolják. De szerintem abban egyetértünk, hogy ezek a játékok nem éppen a komplexitásukról híresek. Könnyű őket "legyártani". Aztán imádkozni, hogy rákapjon a nép. Erre én azt mondom, hogy nem nagyon tudok sikeres multipayer játékot ami a cod-ot másolná. Warfare az sikeres a ruszkiknál, de kb ennyi.
F2P játékok közül ott a TF2 ami még mindig szépen eléldegél. (és az nem cod klón)Most megnéztem, a COD BO2-t játsszák a legtöbben, de olyan címek előzik meg mint a Euro Truck Simulator2, 7 Days to Die, NBA 2K15 is csak kicsivel van mögötte. Szóval nem éppen a leg népszerűbb játék manapság már a COD. (Tudom a felhozott példák nem FPS-ek, nem véletlenül. Arra akartam rávilágítani, hogy ilyen játékokban is többen vannak online)
(#10) ldave MErt a LoL online multiplayer FPS ugye? Tudom, hogy a LoL-al játszanak a legtöbben nyugi. És a WT-vel is rengetegen. Nem erről volt szó.
(#13) ldave Ez is igaz
-
.LnB
titán
Jó akkor nézd meg a steam statisztikákat, írja a pillanatnyi játékosok számát is, de napokra lebontva is kimutathatóak. Aztán döntsd el azok után, hogy melyik a sikeres multiplayer cím.
szerk.:Talán azért másolják a COD-ot mert egy összecsapott átgondolatlan sz*r. És nem képesek jobban belemerülni egy kiegyensúlyozott, egyedi játék elkészítésébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest