- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Már ilyesmit csinált a RIM a 9500 és 9520 -nál.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
Már ilyesmit csinált a RIM a 9500 és 9520 -nál.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
xors
senior tag
én még legutóbb úgy hallottam, hogy az android összekötögetős mintájának a megfejtéséhez az FBI -nak a google segítségét kellett kérnie, annyira komplikált volt feltörni egy bizonyítékként szolgáló telefont ez a zsírlenyomat elemzés meg... háth sok sikert
én erre csak azt tudom mondani, nem kell államtitkokat mobilon tárolni -
Einstvan
aktív tag
"...míg a képernyőn megjelenő jelek összekötögetése árulkodó nyomokat hagyhat az üvegfelületeken."
Kapacitiv üveg kijelzö!!! Vagy a zsír csíkra gondoltak? ami egy mozdulattal letörölhetö.
-
domerator
veterán
Nettó baromság... másra is fordíthatnák a pénzüket, idejüket, tudásukat...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
sanyci
senior tag
Nekem például bejönne, ha a kapacitív kijelző csak pozicionálna, megnyomást pedig egy kijelző mögötti érzékelő figyelné (ha jól emlékszem a RIM-nek volt ilyen kijelzője, ahol a képernyő szinte "lötyögött", mert egy mikro-kapcsoló érzékelte a kattintást...)
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
h3lios
addikt
Ez vicces lesz, totál beállva elkap az ideg és 1 dekoratív lyukat ütök a kijelzőbe.
B-tag: H3lios#2825
-
HARDVERAPRÓD
ez marhaság..nem tudok mindig ugyanakkora erőt kifejteni....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
hunter84
aktív tag
Ausztráliában még régebben vmelyik szolgáltató indított olyan szolgáltatást, hogy bizonyos összegért számokat tudtál letiltani 24 órára, azaz ezeket nem tudtad felhívni.
Mindezt azért, mert egy statisztika szerint a részeg ausztrálok többnyire a főnöküket zaklatják mobilon.
-
SL-27
tag
Érdekes megoldás. De most komoooly????????...Nem tudsz mindig ugyanakkora erővel nyomni Főleg, hogy az a kódsorba is illeszkedjen.
A bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
kolosanyi
veterán
-
Pubilol
tag
Hmm, ez segít elkerülni a részeges "felhívom a volt barátnőmet, mert szerelmes vagyok belé" effektust, mert nincs az az isten, hogy atom beállva eltaláljam a megfelelő erőt amivel nyomni kell
-
kolosanyi
veterán
És feltalálták a rezisztív kijelzőt. (Jó, tudom... Ez nem olyan, de a rezisztív panelek ezt eleve tudják, már amelyik olyan.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó