- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Kibírja, ezek remek gépek. Jó anyagminőség, rendes hűtés.
-
törölt tag
Ha aksiról közben kibír 3-4 órát átlagos office jellegű használat mellett, akkor már rendben van. Az ember nem 7/24 renderel a géppel, sőt workstation-öknél is inkább az a jellemző, hogy átlagos terheléssel használják és néha van csak szükség komoly teljesítményre, de akkor nagyon.
-
sniper112
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi hogy ez a megoldás mennyivel jobb így mint a laptop nal az integrált, illetve hogy mennyire testre szabható a bios, gondok itt undervolt ra vagy tuningra.
-
zetor2000
őstag
Akkus üzemideje hogy alakul?
-
törölt tag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
Már nem emlékszem, mikor láttam utoljára darabokban betöltődő képet, és másodperces várakozásokat, ma sikerült pont valamelyik ilyen oldalnak hála.
-
motifator
senior tag
Pont tegnap olvastam a hírt a notebookcheck-en, akkor le is csekkoltam az XMG oldalán, milyen konfigban lesz elérhető, de mára eltűnt az oldalukról. Vajon A P751 / 771 verzió is lesz belőle?
-
hallador
addikt
Ha megnézed jobban a gyártó oldalát te rakod össze milyen gép kell neked, ha csak nem megszokásból egy memória modult teszel bele nem lesz az. Ezzel az a baj, hogy megint azért nem fogják megvenni (persze csak itt a PH-n és elméletben, mert amúgy sem vette volna meg), mert az intel színe sárga, ez meg szürke nem olyan.... Igaz most, hogy végre van egy erős jó Clevo N950TP6 alapú gép, azaz a föld legnagyobb gaming notebook gyártója is rákapott.
kíváncsian várom milyen kifogásokkal jönnek el a PH-n.
-
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
tudom, hogy nincs benne igp, de nem lenne túl nehéz olyat gyártani, amiben van, illetve egy belépő szint (pl. mx 130) a maga 15W max fogyasztásával nem lenne annyira vészes.
Tehát érdekelne, hogy mekkora házban lehetne a kettőt értelmes hűtés mellett megépíteni.
De nyilván ilyet nem fognak gyártani
-
KISDUCK
addikt
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Nem is nézted meg a weboldalt mi?
Lehet kérni 3200-as ramokkal is, de úgy csak 2x16gb-os opció a plafon és feláras, úgy 205 euróval drágább mint az alap 1x8gb 2666-os modullal.
Ilyen gépeknél nem ritka, hogy a vevő a legolcsóbb választható elemekkel veszi meg a gépet és majd saját maga cseréli nagyobbra/jobbra amit akar. Inteles verziónál a prociból is gyakran a kisebbet kérik bele.
-
Kár, hogy egy gyártó se csinál ilyet dGPU nélkül.
Megnézném, hogy megfelelő hűtés mellett 2070nélkül mennyire kéne vastagnak lennie. Nekem nem kell dedikált kártya, de prociteljesítményből mindig ki tudok fogyni -
apatyas
Korrektor
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Ez a kérdés a laptopoknál örök rejtély marad. Az is volt.
-
dokanin
aktív tag
A Predator Helios 500-ba is simán mehetne egy ilyen 65W-os proci, ha az Acer volna kedves kiadni egy Bios frissítést végre.
-
moleculez
veterán
Ami azt illeti nem is drága.
#1, Ez valahogy mindig működik -
Senki9876
tag
Pont tökéletes lenne számomra ha navi lenne benne
Hol vannak a mobil navik? -
törölt tag
Hogy mennyire nem áprilisi tréfa:
https://bestware.com/de/xmg-apex-15.html -
apatyas
Korrektor
Amd procis laptop, és nincs elbaszva a körítés? Ez vicc, kéremszépen :D némileg valósabbá teszi, hogy nvidia gpu van benne. (Milyenhónapvan???)
-
SAS107
tag
Na ez jól hangzik. Vártam már mikor jönnek végre az asztali amd-k a laptopokba. Remélem a Clevo is hamarosan váltani fog már az intel platformról.
Bár ha már munkagépröl van szó és alapból se kicsi, akkor már igazán lehetne 17colos az a kijelző. -
Ehh, tök gyenge. Már vagy 10 éve van jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest