Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Gusztustalan . Almáék behozták az öreg kontinensre ezt a fajta üzletpolitikát.

-
bolondember
MODERÁTOR
hát igen, erre próbáltam józan paraszti ésszel célozni a mittomén hányas hsz-emben...
most kiindulva magamból (és Páromból): Ő w580ba szeretett bele (vodásak vagyunk) - 62k volt házhozszállítással együtt - max t és p kínálatában van(volt) 60 kártyával, cserébe belepiszkálnak...
Megéri?
Nem.Én esetem: W910: függetlenül: 83-85, előfizetéssel 80...
Hmm...Nem hiszem, h mostanában szolgáltatói készüléket fogok venni (legfeljebb második készüléknek)... - csak nehogy az általad említett model vége az legyen, h sok szolgáltató-exkluzív készülék lesz nyomott áron, a független verziók árát meg felnyomják az egekbe - mert ez is valószínűsíthető...

-
Pompi
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem sem tetszik, de valamilyen szinten érthető a dolog. Az Applénak kellett volna nemet mondani a szolgálatóknak legalább Európában. Így már veszett fejsze nyele.
Monjduk nem teljesen értem azért ezt a gazdasági modellt, mert mi lesz a független készülékekkel? Azok után ki és milyen alapon fog fizetni? Ha meg csak a szolgáltatónál vásárolt telefonokról van szó, akkor azoknak max. megcsappan a forgalmuk, amúgy is igen ritka eseteben éri meg manapság szolgáltató lockos telefont venni. -
Pompi
nagyúr
Szerintem várható volt. Ha már ez az Apple-nek bejött, hülye lenne a többi gyártó nem kihasználni ezt a lehetőséget, ha már lehet.
-
Emosz
tag
Szerintem nem fog ilyet bevezetni a Nokia, mivel mint azt már az előbb is említettétek visszaesést okozhat számára, pláne akkor, ha mondjuk az egyik nagyobb rivális nem vezeti be
Egyébként meg nagyon felpaprikázott ez a hír,mindenki egyre éhesebb
-
ZoZa™
senior tag
Ohh ez nagyon vicces fordulat a tábort-ellentábort nézve

-
bolondember
MODERÁTOR
hát, asszem kijelenthetjük szarkasztikus hangvételben - "Köszönjük Munkák István!"
igen, az a baj, h MINDIG az enduser (lásd MI) állunk a broki rosszabbik végén - hülye lenne a szolgáltató lenyelni mind hosszú, mind rövid távon az ilyen "extra költségeket"!

Ha ez tényleg így lesz, márpedig nem csodálkoznék, akkor elég hamar MINDENKI a nyomdokaiba léphet a nagynak és a hype-nek...
VISZONT: ezzel megnőhet a független telefonok kereslete, ami visszaesést hozhat a szolgáltatói készülékek piacán, ami viszont...
na ja, majd meglátjuk.
De ne tegyen így a Nokia SEM... -
Ezekkel az a gond, hogy a végén mindig a végfelhasználó fizeti meg a költségeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest