- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úgyis lepénzelik a fejlesztőket, nV-nek ez PC-n sok-sok év óta szokása. Bár itt nem egy marketingben nulla AMD a konkurencia, hanem erősebb Samsung féle konkurens is akad, aki lehet nem hagyja majd ezt. Ki tudja, meglátjuk.
Dare2Live: Mennyire biztos ez a HTC Edge erre épül kijelentés? #2-es hsz-ben ott a lényeg. Semmi sem hivatalos, ilyen PS képekre meg rumorokra ne adjunk már... iPhone 5 meg a mindenféle "leaked" képek óta különösen vigyázni kéne ezekkel a kijelentésekkel.
A cikkhez: Nem ártana megemlíteni, hogy itthon egyik Motorola sem kapható hivatalosan. Sőt én Galaxy R-t sem láttam még sehol. Nagyítóval kell keresni a Tegra 2-es modelleket, én LG Optimus 2X-en kívül többet még nem láttam itthon vagy Európában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megvizsgáltuk az NVIDIA legújabb lapkakészletét: a Tegra 2 utódja szinte minden tekintetben felülmúlja az elődöt.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest