- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Depression #26 üzenetére
én q2-ről tudok ami azt jelenti h illene bejelentni azokat a netbookokat amik evvel szerelnek fel
egyébként arról van hír h bárki is hasznáná az nv ionját, én nem találtam -
gV
őstag
válasz
Depression #23 üzenetére
mondtam két másikat, arról nem az Intel tehet h azokat csak a Dell (Poulsbo) meg még páran használják fel a netbookjaikban
-
gV
őstag
válasz
Depression #17 üzenetére
most ennek semmi köze nem volt a hszemhez, de mind1
de hamár ion, sz*rt érdemelne az nv, ahelyett h Intel procihoz fejleszthet chipkészletet amit az tud azt már régen tudja a Poulsbo v mivel azt nem nagyon rakják netbookba akkor a GN40 -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #17 üzenetére
Azért az Intel sem hülye, hogy az éppen folyó eu-s trösztellenes vizsgálat után (ahol egyébként meglehetősen rosszul áll a szénája) megkockáztasson, egy tisztességtelen árukapcsolást firtató vizsgálatot. Nem volt olyan nehéz ezt az Ion platform-ot az NV-nek kierőszakolni.
Az igazi nehézségeket, majd a gyártók vívják meg, mert hát az Intel továbbra is adja az Atom+945GSE párost, csak megengedte, hogy az Atom-ot külön is lehessen rendelni. Persze az árkülönbség olyan kicsi, hogy nem éri meg. -
gV
őstag
válasz
Depression #14 üzenetére
azért ért el 80+% részesedést vele, mert "szemét", de akkor mi az amd netbook platform? ezekszerint "veszélyes hulladék"; egyébként is [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest