- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Csupa lényegtelen ..
Alan Wake
Assassin's Creed 3
Batman: Arkham City
Battlefield 3
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops 2
Crysis
Crysis 2
Diablo III
Far Cry 3
F1 2012
Hitman: Absolution
Max Payne 3
Metro 2033
Sleeping Dogs
The Elder Scrolls: Skyrim
World of Warcraft: Mists of Pandaria -
Zso2
őstag
kicsit mellébeszélsz,ugyanis az árgép legolcsóbb 7850-e 45k, legolcsóbb 650 ti boost 47k,legolcsóbb 660 50.900, legolcsóbb 7870 59.900.
relatív teljesítmény összes játékban: [link]
Szóval , vegyen mindenki azt ami szimpatikus , mert jól beárazzák egymáshoz a termékeket.Nem kell ilyeneket írni,hogy az AMd jobb,vagy Nv jobb.
Mondjuk aki esetleg 650 ti gondolkodik az várjon 1-2 hetet ,mert elég kezdő ár ez még.. -
Zso2
őstag
Ennek a három tényezőnek a fényében pl nem az a helyzet:
[link]GAINWARD BLISS GTX650Ti BOOST 2GB GDDR5 PCIE + 16.500Ft értékben kredit 47.259 Ft (37.212 Ft)
SAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 PCIE 45.023 Ft (35.451 Ft)
SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE50.502 Ft (39.766 Ft) 49.512 Ft (38.986 Ft)
MSI N660-OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE + 33.000Ft értékben kredit + Assasins Creed 3 52.475 Ft (41.319
Ennek fényében a 660 a legjobb választás
Minden nézőpont kérdése.Te például mivel játszol?
+(#60) IreN!CuS -
Zso2
őstag
Az majd vesz 8780-t vagy 760 ti-t ,érted?
(#54) WayneGace tedd a szívedre a kezed és mond meg hányszor vettél úgy vga-t,hogy egy meg nem jelent játékra legyen jó ,amit még egy teszten sem láttál.... , amúgy a piac lehetőség akkor is elötted van,ahogy én is tettem sokszor,szóval cserélsz ,ha úgy érzed, addig is használod és élvezed az új vga előnyeit.
-
Zso2
őstag
Mondjuk Abu-nak igaza van,ha az újabb játékokat nézzük, megint az a helyzet van,hogy játékhoz kell választani vga-t, aki BF3-t nyomja annak az Nv jobb, aki Dirt-zik annak az AMd...stb.
-
Zso2
őstag
Nekem 8,hogy nem izgat, csak mutattam egy helyet gondolom ezeket máshol is megtalálod.Nekem nem volt gondom még az Ipon-al ,pedig 3 alkalommal gariztattam cuccot,2x szó nélkül cseréltek 1x várni kellett 1,5 2 hetet vga miatt ,de abba se haltam bele.
Mit akarsz az Asus-al,azt hiszed az jobb, vagy csak márkamenő fan vagy?(#36) Peat
Nem kell ilyen mélyen belemenni a dologba,mert csak flame-lesz belőle ,egyszerűen több játék % teljesítménye kellene és kész.
-
Zso2
őstag
Az ami nyáron lesz az,majd akkor, most ez van.Írtál egy játék nevet,az éppen jobban fekszik a Radeon-nak, ebből még nem érez senki semmit, akkor lesz egy új teszt és kész(remélem nem evvel a három játékkal,meg az új CoH 2-vel csak..
)
Ezt nem azért írom,mert nagy Nv függő lennék,ellenkezőleg, 5870 után,most akarok egy 7870-t ,lehet 660 lesz belőle,még nem tudom..., csak ez a jövőbe nézünk dolog kicsit nem jó dolog,mikor az emberek évenként cserélgetik a gépüket, arról nem is beszélve,hogy szerintem AMd kicsit sietős ebben az előretekintő dx mizériában, mert nagyon lassan jönnek ki az új és jobb és ez fontos ,hogy jobb játékok ,a "régebbi" legtöbb embert megmozgató játékok után(gondolok itt a BF3 szintü multikra). Szerintem az Nv pont jól tartja a lépést a játékokkal,nincs lemaradva még ha úgy is látszik. -
Zso2
őstag
Nektek nem az a lényeg,hogy olyan játékokon teszteljetek ,amin játszanak az emberek? Kit érdekel,hogy dx9-es,meg hogy hibásan fut? A lényeg,hogy az emberek 99 %-a a mostani Top játékokkal nyomul, mire minden játék új generációs dx 11.xxx nem tudom mi lesz ,addig elfelejti mindenki ezeket a vga-kat.
Az összes nagy külföldi, nem külföldi oldal is azért rakja teli játékokkal a review-et ,mert szükség van rá ,tudják hogy több emberke játszik még nem 11.1-es game-al. -
Zso2
őstag
47k-ért van 650ti boost( [link], de aki jobban akar járni Nv oldalon az 660-at vesz 52-ért [link]. Valahol láttam 51-ért Gigabyte-ot. A leg ideálisabb várni 2 hetet akkor lesz jó a 650 ti boost ára, ugye még a benzin ára is csökken most 8Ft-al megint, és jön a nyár szele...
(#26) Abu85 Ok, megértem nem kritizálni akartam, csak így kicsit elkeserítőbb képet ad a teszt a vga-ról ,mint ami valójában. Új zöldfülű vásárló azt veszi ki a tesztből,hogy a 7850 1gb megeszi,pedig nem így van.
-
Zso2
őstag
Betehettetek volna még játékot, pont a BF3-at, CoD, FarCry-t hagytátok ki... A techpowerup-on meg az ANand-on a legtöbb tesztben lenyomta a 2gb-os 7850-et, pár játékban még a 7870-t is.
Így nagyon nem átfogó , unilaterális a vga review.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest