- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagi73
csendes tag
-
őstag
őstag
-
őstag
őstag
hát ez dupla kompromisszum, egyik oldalon ott az ára (én kaptam hozzá egy Nvidia pólót is a gyerek legnagyobb örömére)
ezzel szemben nincs DP, és nem is a leghalkabb
de mint írtam 1100 alapon, terhelve pedig 1500 körül, szubjektív dolog de nekem még pont nem zvaró a hangja, igaz nálam a többi ventilátor is ennyit forogvolt itt korábban szó a passzív hűtésről, házilag
-
mghltm
addikt
az egy ventis superclocked is hangos, panaszkodnak ra az evga foruman
megoldas: Install evga precision, manually set a fan curve, profit.
bar egy 40k-s kartyanal a vasarlo jogosan varja el, hogy ne hazilag kelljen barkacsolni rajta a megfelelo mukodes erdekeben...
-
őstag
őstag
egész pontosan 2db DVI egy HDMI és egy VGA csatlakozó van az Asuson
Én nem vagyok ennyire kihegyezve a csendre, de ilyen kis fordulatnál már talán nem is a szállított levegő a zaj forrása hanem van egy alap motorhangja is a ventilátornak.
Ha megéri neked a felárat akkor több teszt alapján is az MSI Gaming a leghalkabb. -
őstag
őstag
két hsz-el feljebb ott a link, olvasd el, az alapján nem lett sokkal csöndesebb
de ezek a drága batár hőcsöves hűtések feleslegesek egy ilyen kevés hőt termelő kártyára, ahogy a gyári OC -ért sem érdemes egy forint felárat sem fizetni
gondolom van más ventillátor is a gépedben
az EVGA -ról én sem tudok nyilatkozni,
nekem ASUS van 1 ventis kicsi, a fordulatok a következőképp néznek ki alapon/netezés közbenház:1180
táp:1140
CPU:1270
GPU:1140 (ez a gyári érték ami 22%, ez lefelé már nem állítható)ha kézzel megállítom a VGA ventijét nem változik a zaj, szóval nem hangosabb mint a többi
-
őstag
őstag
itt a tesztben azt írja : "Az EVGA kártyája ugyan hűvös volt, de cserébe mind üresjáratban, mind pedig terhelve hangos volt. A grafikonon jól látható, hogy semmiféle ventilátorvezérlést nem alkalmaz a kártya, ami így 2014 elején kissé érthetetlen."
Terhelve egyébként elég hasonló a zaj a legtöbb kártyánál. A tesztek szerint messze a leghalkabb az MSI GTX 750 Ti Gaming.
szvsz felesleges ilyen méretű és árú hűtés erre a kártyára, nekem egy teljesen szimpla borda van rajta 1 ventivel, terheletlenül 1100 -at forog, nem is hallani, meg amúgy is szoftverből lehet variálni a ventillátor sebességét ha a csend fontosabb cserébe melegebb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest