- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
Hebehebe #913 üzenetére
MSI Afterburner. Csak a Core Clock-ot felhúzod max-ra, ami +135MHz. Ezzel 1350MHz-re fog boostolni. Simán bírják. Memóriához nem nyúltam, mert szvsz felesleges. Utána elmented alul a profilt a save gombbal, majd alatta "bepipálod" az Apply overclocking at system startup opciót, ami a Win indításával automatikusan betöltődik. Kész, nem kell többet vele foglalkozni.
-
fotobolond
tag
válasz
Hebehebe #853 üzenetére
Sajnos nem, mert a processzor hűtőháza max 17cm enged és nem is a nyák, hanem hűtőventilátor háza nem férne el. Az újabb modellek (790,9010) fogadni tudják még a dupla slotost is, de az enyém sajnos nem.
http://www.pchouse.ro/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/cache/1/lanot/sticker/media_gallery/dac3dbd7bd9b6c2d29a4832f2576bfca/c/a/calculator_second_hand_dell-optiplex-760_tower_interior_1_1.jpg
-
g@bo
nagyúr
válasz
Hebehebe #817 üzenetére
nekem is megvan az evga 750 1gb, hát nagyon nem tesztelgettem... van valakinek tippje, mit eresszek rá?
mindenesetre csendes jószág, nem rossz, de nem hinném, hogy egy igazi erőmű...
(gtx 460 rev 5)
valaki tud róla mit nyirbáltak meg ezekben? gpgpu teljesítmény, számítási pontosság nyirbálása... szóval sunyi a kis nv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest