- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Tudom, hogy más csatlakozók is vannak rajta, de a csakot úgy értettem, hogy a DP-hoz képest csak DVI van rajta. 2014-ben illő lenne DP-ot is tenni egy videókártyára, szvsz.
A légszállítással járó hang egyáltalán nem zavar, ellenben a motorhanggal.
Megmondom őszintén, hogy MSI-t nem szívesen vennék. Valóban halk, de nagyon hamar tönkre szokott menni rajtuk a venti (pl. AMD Gaming 290-en lévők).
Ezért gondoltam kompromisszumos megoldásnak az egy ventis ASUS 750Ti-t, azaz ezt! Egész elfogadható ára is van, ami nem utolsó szempont.
(#897) tiborandras: Igen, ezt (is) találtam meg én is. Viszont a programos megoldás eleve nem jó, lévén Linux alatt fogom használni (a program win only).
-
Sonja
nagyúr
Nem igazán értem, hogy jön ide a fentebbi link, mikor az csak az ACX-es, két ventis hűtésre vonatkozik. Csakis ahhoz adtak BIOS frissítést ki. De mindegy végülis, mert megtaláltam az EVGA fórumon, hogy bizony ez a kis ventis hangos.
A gépemben 3db 14cm-es venti gondoskodik a házhűtésről, ami 1000rpm fordulatúak. Mivel 5V-on használom őket, így 500rpm-el forognak. A procin 2db venti van, az egyik 12cm-es 550rpm-el forog, míg a 14cm-es 450rpm-el. A leghangosabb a Corsair tápom ventije, pedig elég csendes az is. Ezek működés közbeni eredmények, szóval elég halk a gépem. Ehhez kellene választanom egy halk 750Ti kártyát. Néztem az ASUS kártyáját is, elég halknak tűnt ez az 1 ventis megoldás.
Olcsóbb is lenne, mint az EVGA, cserében csak DVI van rajta.
Még keddig eldöntöm mi legyen, de szvsz az EVGA-ról lemondok.
-
Sonja
nagyúr
No igen, csak ez az ACX hűtésűre vonatkozik, én pedig a sima kicsit akarom venni, azaz ezt:
Erre 40% állandó ventifordulatot írnak. Van aki szerint hangos, van aki szerint meg nagyon halk. Ezért lenne jó hallani, de ez lehetetlen.
Nem tudom mi legyen. Vagy lemondok a DisplayPort-ról, és használom DVI-n (pl. MSI TF Gaming), vagy bevállalom a hangot (EVGA).
-
mghltm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest