- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm az elismeréseket és a kritikákat is!
-
P.e.t.ya.
senior tag
Grat az íráshoz!
Nekem tetszett
Főleg,h nem csinálnék ilyet,mivel az nx7010esem nem adja meg rá a lehetőséget -
janos666
nagyúr
Nem volt vakmerőség, én már próbáltam korábban GTX BIOS-t tenni a 320Mb-os GTS-emre. Bár azt nem is vártam (mert tudtam hogy nem így lesz) hogy aktíválódna néhány shaderproci (hisz azoknak külön memóriachipek kellenének a nyákra amin keresztül megkapják a plusz sávokat az újdonsült streamprocik...), viszont jól működött a dolog. A kérdéses BIOS egy gárilag húzott EVGA ASC3KO GTX BIOS-a volt, azért jó feltenni a kártyádra, mert sokkal finomabban állítható vele a GPU órajele.
Amúgy nem újdonság hogy a hasonló kártyák ugyanazt a BIOS-t kapják, csak a beálított órajelek mások, itt is ez a helyzet, a BIOS felisri a RAM mennyiségét és a shaderprocik számát és megy a kárty. -
ANW2
tag
Mostmár legalább ezt is tudjuk
Én se játszanék ilyet az biztos.
-
Stalker-2572
veterán
Nahát, miért nem nőtt meg a kártya 5 centivel
-
Elolvastam a blogjaidat, és szerintem is jók, de ha nem sietve itt a fórumba írsz akkor tényleg nézesd át a szövegetedet valamilyen helyesírás ellenörzővel. Én is akkora baromságokat írok néha, hogy nyelvtanon akkora cerkát kaptam volna, hogy az kilógott volna a naplóból. Ha ilyen jó témákat találsz, akkor egy kicsit szedd össze a gondolataidat, és akkor jobban érthetőbb lesz. Legábbis szerintem...
-
Nem akartam a BLOG-ba beírni és ezzel bátorítani az embereket, hogy amelyik GTS kártyát, fel lehet tuningolni a GTX órajeleire és azokat stabilan bírják, azokon nincsen akadálya az olyan BIOS beállításoknak, amit a nagyobb kártya órajelén üzemeltetik a kártyát.
A GTS és a GTX kártyák között csak a nyákban van a különbség, a G80-as mag ugyanaz, csak nincsen annyi lába "kivezetékelve" a GTS-nek, és mechanikusan tiltva vannak bizonyos egységei. Tehát, ha megfeszülünk, sem tudunk GTX-et csinálni a GTS-ből. Meg annyi hogy a GTX magokat nyílván nagyobb órajeleken tesztelik, mire a lapra kerülnek. -
Dr. Romano
veterán
"Vakmerőségem mentségére szolgáljon, hogy van még egy GTS a gépembe..."
Jah, bocsi!
-
divergens
tag
Meg a gf6800 amiben, 12/5 volt gyárilag, azt lehetet 16/6ra moddolni/aktíválni Két kattintással a rivában!..Jó kis kártya volt..Szerettem
A rivatuner fejlesztőjének meg
-
dragonfx
veterán
Amit te műveltél az örültség és vakszerencse...kár volt leírni mert hamár 1 ember ismegpróbálja akkor negatív hatású..max. ugyanolyna bios-t érdemes vga-ra fleselni de az se ajánléatos inkább gariba cseréljék és majd ők elbarmolják és kapsz másikat....
Azért mondjuk sajnállakhogy 2 evga 8800gts mükődik a gépedben, de hát ez van.
Ilyenkor elgondokozok az én 2 cikkemet mér vették le a címlapról mikor egy ilyennek van ott helye, remélem kedves mod.úr olvasod e sorokat.
-
-
Na igen, mint írtam az egésznek totál semmi értelme nem volt, csupán azt a tényt tettem közzé, hogy a GTS-ben megy a GTX BIOS, de semmi plusz SP nem fog aktiválódni, csupán az órajelek változnak. (Ahhoz át kellen rakni a GPU-t egy GTX nyákra.) Arra meg bőven jó a jó kis Riva Tuner!
-
finest
addikt
Szal megvolt az adrenalin rush, de amúgy értelme semmi az akciónak. Emlékszem, alig, h bejöttek a 7800-as karik vlaki voltmoddolt, mert lassúnak találta a karit, amikor másnak még nem is nagyon jutott iylen. 30k-ért ment el végül úgy, h 5 másodpercenként újraindult vele a gép.
Gondolom nálad is ilyen gond lehetett, h SLI-ben már nem futott velük UltraHighon a Crysis 160x-os anizóval. -
Gonosz15
aktív tag
Hát gratula ehez,de..
Konkrétan én a büdös életben nem csinálnék ilyet..
A procituning egy dolog, mert ha nem jól megy, akkor bios reset és kész.
De ha valamit itt elszáll..
Hát akkor lőttek egy videokarinak, ami jelen esetben nem 200 Ft volt, szerintem.
Dehát, mindent csak is ésszel kell csinálni. -
JoeYi
őstag
nemhiszem, hogy a jövőben lesz 9600-ból két kattintással 9800 trükközési lehetőség a jövőben
-
kozmate
tag
"elindult, tehát nem valami kávéautomata firmware-jét tuszkoltuk a ROM-ba"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest