- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láttam már jobb és szebb telefont, de nem olyan rossz ez.
-
Mr.Silkó
veterán
Azért még mindig jobb ez, mint az előzőleg tesztelt HTC a Snapi 400-zal, kábé ugyanennyiért.
-
citkar
addikt
válasz
Matada2.3 #47 üzenetére
A ZUK Edge nagyon jó vétel, ez vitathatatlan, de más kategória (300 USD alatt vagy akorul találni black/gold mini S-t, a ZUK Edge meg jó 400 USD). A Z2 közeli (sőt olcsóbb) , de amiben a mini S jobb számomra az a külső, a fekete arany színű nagyon ütős lett. Persze ez szubjektív.
Amire még kíváncsi lennék az a kamerák összehasonlítása. Különösen a Z2 frissebb drivere-vel. Vajon ahhoz képest tud-e többet a mini S, vagy sem. -
Matada2.3
veterán
válasz
pirosmajom #42 üzenetére
Nem olyan rossz azért az S. Viszont kétségtelenül a Z2 és A ZUK Edge mindent visz.
-
citkar
addikt
Aham, hát elég zavaró (sőt, továbbra is bizonytalanságban maradtam, de lehet túl kétkedő vagyok), hogy pl az Amazon nem részletezi a kezelt frekvencia sávokat, míg az idealónál a 32GB-os változat esetében (amit linkeltél) ott felsorolja a kezelt frekvenciákat, de ki is hagyja B20-t.
Ezek után, ha rendelek egyet és mégsem kezeli a B20-t, akkor még panaszt sem emelhetek, hisz részletezték és a leírásban nem szerepel.Rendelt innen már fórumtag, hogy biztos kezeli a B20-t valamelyik idealoról rendelt készülék?
-
szetib
tag
Azért írtam, hogy ami 32gigás modell, az mindegyik támogatja a b20-at, nincs b20 nélküli 32gigás modell. Van hivatalos nubia.com oldal, lent kiválasztod az országot (németo.), rámész a Z11minire, ráböksz a vásárlás ikonra, kidobja az amazont, ebayt..stb.
Ezeken keresztül kapsz hivatalos, b20-as, 32gigás z11 minit. Az idealo összeszedi a többi boltot is, ahonnan még lehet ilyet rendelni, szintén 32gigás, b20-ast. Ha 64gigást látsz, az kínai piacos.
[link] -
citkar
addikt
Ezeknél sem találom, hogy kezelné a B20-t. Én vagyok vaksi, vagy ezek sem támogatják?
Az Amazonnál nem láttam hol írja le milyen frekvenciát kezel, az Idealo-nál pedig: LTE-Frequenzband 3 (1800 MHz), 7 (2600 MHz), 1 (2100 MHz), 38 (2600 MHz), 39 (1900 MHz), 40 (2300 MHz), 41 (2600 MHz).
Valaki rendelt innen, vagy miből gondolod, hogy ezek kezelik a 800 Mhz-s 4G sávot?
-
citkar
addikt
Nem a teszt miatt kérdezem, hanem hogy olyan webshopot merre találok, amelyik egyáltalán árul B20-as Z11 minit. Nem ismerek ilyet, de megnézném, hátha még jól jön később, hátha felbukkan a Z11 mini S is. Persze attól tartok jóval többe kerülne, mint egy kínai webshopból megrendelve a B20 nélkülit. Eddig elvoltam B20 nélkül, de ha mégse lenne jelentős árkülönbség, megfontolandó.
-
szetib
tag
Z11 mini létezik B20-szal (az a 32GB-os verzió), mini S-ből még nincs EU piacos.
Hiába találsz is tesztet mini S-ről, azok még a legelső kínai piacosok. (notebookcheck.de, curved.de...stb)
De ahogy a teszt első mondatában is írják, talán ffelbukkanak majd itthon is, B20-szal persze. -
citkar
addikt
Próbáltam információim frissíteni B20-szal kapcsolatban.
A hivatalos oldalon a Miniből és a Mini S-ből is említik, hogy létezik B20-as verzió. Persze a hivatalos oldalon a Mini S-ből nincs black/gold verzió, csak miniből.Arra kíváncsi lennék, hogy ez csak elméleti dolog, hogy létezik B20-as (főleg a Mini S érdekelne), mert gyakorlatban még sehol sem láttam, hogy árulnának ilyet, vagy netalán a jövőben valóban elérhető lesz-e.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Juhaszatti #32 üzenetére
Igazából felhasználófüggő. Nincs is pontosan leírva semmi erre vonatkozóan.
A Mobilarena cikkek nagyon jók, sokmindenre kitérnek mindig, de az akkura vonatkozó adatok ritkán vannak részletezve sajnos. -
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A kínai babonás népség, akik készek mindenki más babonáját is átvenni, így nem csak a 4-est szokták alkalmanként kerülni, hanem a 13-ast is.
Feltételezem, emiatt történt a váltás a számozást illetően. -
Sebhelyes
senior tag
Decens a design, de nagyobb akku meg szerényebb ár kívánatos lett volna.
-
citkar
addikt
Attól, hogy árulják itthon, nem jelenti azt, hogy lesz benne B20.
Figyelem egy ideje a Nubia Z11 sorozatot, de sem ebben, sem a többi Z11 tagnak nincs B20-t kezelő tagja (még csak pletykát sem olvastam ilyesmiről, szóval nem is várható).(#24) szetib
Tényleg létezik B20-s (persze ki a Z11 miniről, más a mini S-ről beszél). Igaz elsősorban a mini S-t kerestem, de még soha, sehol sem láttam belőle B20-as változatot.
-
Fejvadi
nagyúr
ZUI a ZUK-okon van nem? Mit keresne ezen?
-
szetib
tag
A telefon már nem a 3.9.6.2 verzión van, hanem Nubia UI 4.0-án, amiben volt egy kis kozmetika. Frissült a kamera verzió is, Neo Vision 6.1-re.
Az android verzió maradt 5.1.1-en, továbbra sem tud magyarul (csak félig-meddig), kicsit átrajzolták az edge-funkciókat, illetve a képernyőosztást (jobb lett).
6-os androidon is ugyanennyit tudna, ugyanennyi ideig, de megkockáztatom, hogy 7-esen is, ha a képernyőosztás a fő feature, mivel ez már a kezdettől benne volt. Az appokat bezárogatja, ha nincs engedélyezve, Huaweihez hasonlóan. Bőven kibír egy napot.
A piros kör home gomb a telefon leginkább eye-catcher eleme, főleg, ha kikapcsolt kijelzőnél pulzál. Ezt eddig mindenki dicsérte. Töltéskor, ill. használat közben folyamatosan világít. Van megvilágított vissza gomb ill. opciók gomb, mint pl a OnePlusnál (piros pötty), de ez kikapcsolható. Van dupplakoppos ébresztés, home gomb hosszan zseblámpa indítása, home gomb 2x zenelejátszó indítása, és a jobb-baloldali alsó gombok le is kicsinyíthetik a képernyőméretet hosszan nyomva. A hangerő gomb lezárt kijelzőnél 2x nyomva csinál egy snapshotot (szintén Huaweiben láttam ilyet).
Van micro SD slot az egyik sim kártya helyett, max 200GB-ig.
Van európai verzió hivatalosan, azok B20-szal, de csak 32GB belsővel jönnek. Sajnos későn tudtam meg, augusztusban már meg volt a telefon. De azokban sincs magyar nyelv. -
tibcsi0407
félisten
Sajnos konkrét info nincs. Xiaomi már elkezdett gyártani ilyen telefonokat, de eléggé random. A Meizu M5-ből is lesz majd B20-as változat. ZUK Edge is B20-as volt, valamint néhány LeEco is (Max 2, Le Pro 3. Most szigorúan a kínai piacot nézzük)
A többi a jövő zenéje, meglátjuk mi lesz belőle.
Lehet lesz külön China Telecom változat is, ki tudja. -
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Nem rossz a Edge vonal meg a Honor 8 sem de annyira nem jönnek be mint a többi a listádon, talán még a Find 7 formavilága volt ami eszembe jutott, hasonló keskenyebb kávákkal ma is jó lehetne (nekem).
Tényleg azt hiszem nemrégiben te linkelted valahol, hogy a kínaiak is ráállnak a B20 as hálózatra. Azt hittem így majd már csak B20 masinák jönnek onnan, de egyenlőre nem potyognak még. Ezekről nincs valami infód, hogy a 2017 ben megjelenők már B20 ok lesznek e?
Bár nem annyira szükségből inkább csak kíváncsiságból kérdezem én jól megvagyok nélküle is.
-
tibcsi0407
félisten
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Egész hálás kis lista, nem is nagyon jut eszembe hirtelen más vonal aminek annyira jó lenne a dizájna.
Nekem a Z9 is nagyon tetszett az oldalsó kávák minimalizálásával meg a Z11 is. Gyanítom a Z12 sem lesz rosszabb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Z11 mini S is jön tesztre majd hozzánk és ha minden igaz, akkor itthon hivatalosan is kapható lesz.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Állati jó, nagyon bejön ez a fekete gold vonal.
Bár arra gondoltam csinálnak e MAX-S vagy Z11S variánst, de ez a színvilág ... nem is értem, hogy nem lopta el eddig a csócsált alma
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
eddig csak a gold és a keki színeket láttam de ez a fekete arany tényleg elképesztően jól néz ki.
Kíváncsi vagyok a MAX ból vagy a sima 11 ből csinálnak e ilyen S változatot ebből a miniS-ből kiindulva lehet nem sülne el rosszul.
-
ZolkoW
őstag
ja, bár ennyire tucat kinézetű lenne a telefonok többsége
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #11 üzenetére
Nekem is fenn van a radaromon a Nubia a ZTE mellett.
(bár elég sok márka van most a radaromon.
)
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
+1,
bár nekem a khaki is kifejezetten tetszett, kis felüdülés a fehér, arany, ezüst telefonok dömpingje után...
ha még egy böszmébb akksit is beleszuszakolnak valahogy, az isten se mentett volna meg tőle -
szami777
addikt
Szigorúan a külsőt nézve feketében nekem nagyon bejön ez a telefon, a színes home gomb izlés kérdése, nekem nagyon tetszik.
Itthoni forgalmazás esetén egy nagyon hasonló külsővel rendelkező nubia (kicsit jobb tudással, mint pl a mini s) nálam simán számításba jöhet, mint leendő telefon. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Valóban! Köszönöm.
-
atee_13
őstag
Bár ízlések és pofonok, de szerintem egyáltalán nem rossz ez a "tucat forma", a kis élénk színű kör kifejezetten pofás, legalább is szerintem.
A 80 ezres ár nem tudom mire vonatkozik hazai garanciára tartalom vagy sem, de ha nem akkor azért a 3/64 eshez hozzá lehet jutni már 60 ezerért is minden egyéb költség nélkül ami azért nagyon más ársáv mint a 3/32 80 ezerért.
Mindenesetre remélem lesz még Nubia teszt több is, csatlakozva az előttem szólókhoz a miniS elég érdekes.
-
hemaka
nagyúr
A kor home gomb eleg kiraly, de amugy nem gyozott meg.
-
Franklin
addikt
Nem semmi az a nagyondizájnos Nubia felirat... mikor majd egyszeri vásárló bemegy a boltba és mondja, hogy "egy Nuoio telefont szeretnék venni"
-
BALEK2010
újonc
Valóban a nibio Z11mini s sokkal űtősebb arról szívesebben olvastam volna.
Az sem derült ki,hogy mikortól és ki fogja végr Magyarországon a márkát -
nyisziati
veterán
Azért is "decens hardver".
-
tibcsi0407
félisten
Nem rossz telefon, de a Z11 Minis S sokkal érdekesebb a kínálatban. Ez kicsit "felejthetőbb" kategória. Főleg a SoC miatt.
A Nubia UI nem egyenlő az Axon-féle ZUI-val, bár ugyanúgy hiányzik az alkalmazásmenü, azaz minden ikon és widget a főoldalakra kerül.
Axon-on MiFavor UI van. -
ZTE V5 óta kedvelem az újkori ZTE-ket, ami igaz küllemben hasonló jegyeket vonultatott fel, és a rendszer is Nubia-szerű volt, mégsem tartozott szorosan ehhez a "brandhez"
Z11 felülete erősen MIUI-szerű, habár elég hasonlóak szoktak lenni.
A pulzáló LED nagyon jól mutat. Értesítési LED-ként funkcionál szerintemKíváncsi vagyok lesz-e normális forgalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- VR topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Facebook és Messenger
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Posta, csomagküldés
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest