- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A kínai babonás népség, akik készek mindenki más babonáját is átvenni, így nem csak a 4-est szokták alkalmanként kerülni, hanem a 13-ast is.
Feltételezem, emiatt történt a váltás a számozást illetően. -
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Nem rossz a Edge vonal meg a Honor 8 sem de annyira nem jönnek be mint a többi a listádon, talán még a Find 7 formavilága volt ami eszembe jutott, hasonló keskenyebb kávákkal ma is jó lehetne (nekem).
Tényleg azt hiszem nemrégiben te linkelted valahol, hogy a kínaiak is ráállnak a B20 as hálózatra. Azt hittem így majd már csak B20 masinák jönnek onnan, de egyenlőre nem potyognak még. Ezekről nincs valami infód, hogy a 2017 ben megjelenők már B20 ok lesznek e?
Bár nem annyira szükségből inkább csak kíváncsiságból kérdezem én jól megvagyok nélküle is.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Egész hálás kis lista, nem is nagyon jut eszembe hirtelen más vonal aminek annyira jó lenne a dizájna.
Nekem a Z9 is nagyon tetszett az oldalsó kávák minimalizálásával meg a Z11 is. Gyanítom a Z12 sem lesz rosszabb.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Z11 mini S is jön tesztre majd hozzánk és ha minden igaz, akkor itthon hivatalosan is kapható lesz.
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #15 üzenetére
Állati jó, nagyon bejön ez a fekete gold vonal.
Bár arra gondoltam csinálnak e MAX-S vagy Z11S variánst, de ez a színvilág ... nem is értem, hogy nem lopta el eddig a csócsált alma
-
atee_13
őstag
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
eddig csak a gold és a keki színeket láttam de ez a fekete arany tényleg elképesztően jól néz ki.
Kíváncsi vagyok a MAX ból vagy a sima 11 ből csinálnak e ilyen S változatot ebből a miniS-ből kiindulva lehet nem sülne el rosszul.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
+1,
bár nekem a khaki is kifejezetten tetszett, kis felüdülés a fehér, arany, ezüst telefonok dömpingje után...
ha még egy böszmébb akksit is beleszuszakolnak valahogy, az isten se mentett volna meg tőle -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Valóban! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest