Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
Danny365 #287 üzenetére
Nekem jó a szemem és én nem igazán látok pixeleket a telefonomon ami sima HD-s. Viszont a monitoromon 50cm-ről látom (22" és FHD).
Szerintem telefonra felesleges a FHD is. Tabletre viszont már kell.FHD fölé vinni a felbontást meg hatalmas marhaság. Semmi értelme. Nem látni a különbséget, csak a telefon izzad jobban.
-
BulletBill27
aktív tag
-
szili.tamas1
senior tag
-
mekker
őstag
Biztos van valamennyi különbség, de ettől még a felhasználói élményt nem igazán javítja az, hogy 320, vagy épp 450 DPI-s a kijelző, ezzel szemben viszont jóval erőforrásigényesebb. Mindenkinek megvan a maga keresztje (valakinek a hangtechnika, másnak a telefonkijelzők), meg a drágább és az olcsóbb készülékeket is meg kell valahogy különböztetni.
-
ADAM1337
nagyúr
Persze látni, de speciel piroslámpánál amikor felveszem a telefont a kocsimban, mert pittyeg nem hiszem hogy számmottevő lenne egy üzenet/email elolvasása közben hogy most mekkora felbontást nézek ilyen ppi-nél 5 colon mondjuk.
De most élethelyzethez írtam hogy felesleges, úgy hogy fhd-s telefont használok a mindennapokban.
A videó terén meg a 60fps az 60fps és látni sokkal folyamatosabb az élmény, szerintem is a 30hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bizonyos források tudni vélik, hogy a várhatóan iPhone 6s és 6s Plus néven forgalomba kerülő készülékek jóval nagyobb felbontású megjelenítőt kapnak majd.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest