- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz Danny365 #287 üzenetére
Nekem jó a szemem és én nem igazán látok pixeleket a telefonomon ami sima HD-s. Viszont a monitoromon 50cm-ről látom (22" és FHD).
Szerintem telefonra felesleges a FHD is. Tabletre viszont már kell.FHD fölé vinni a felbontást meg hatalmas marhaság. Semmi értelme. Nem látni a különbséget, csak a telefon izzad jobban.
-
BulletBill27
aktív tag
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Danny365 #281 üzenetére
Eleg sok penzt ra mernek tenni, hogy egymas mellett levo, tok egyforma kinezetu, meretu keszulekekrol nem mondanad meg, melyik a hd, meg a fhd, meg a 2k. De kellenek a konzumidiotak, ok porgetik a fogyasztoi tarsadalmat, nincs is ezzel semmi gond.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
mekker
őstag
Biztos van valamennyi különbség, de ettől még a felhasználói élményt nem igazán javítja az, hogy 320, vagy épp 450 DPI-s a kijelző, ezzel szemben viszont jóval erőforrásigényesebb. Mindenkinek megvan a maga keresztje (valakinek a hangtechnika, másnak a telefonkijelzők), meg a drágább és az olcsóbb készülékeket is meg kell valahogy különböztetni.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
ADAM1337
nagyúr
Persze látni, de speciel piroslámpánál amikor felveszem a telefont a kocsimban, mert pittyeg nem hiszem hogy számmottevő lenne egy üzenet/email elolvasása közben hogy most mekkora felbontást nézek ilyen ppi-nél 5 colon mondjuk.
De most élethelyzethez írtam hogy felesleges, úgy hogy fhd-s telefont használok a mindennapokban.
A videó terén meg a 60fps az 60fps és látni sokkal folyamatosabb az élmény, szerintem is a 30hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest