- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
Én pontosan így éreztem, amikor lecseréltem a HTC Heromat egy Trophy-ra. Egyáltalán nem bántam a váltást, sőt, nagyon megérte.
Szép és jó az android, de ha belegondolsz az egész felület túlságosan csicsás. Természetesen ez baromira szubjektív dolog. Persze, értem én, hogy testre lehet szabni, de induljunk ki az átlaguserekből, akik nem fognak mindenféle szart rátölteni a telefonra.
Ha összehasonlítunk egy wp7 telefont egy sima androidos felülettel, akkor én úgy érzem, hogy a letisztultság, átláthatóság, high-tech érzés inkább a wp7-re igaz. S az összhatás egy sokkal komolyabb megjelenést biztosít.
Kövezzetek meg, de egy idő után számomra szar érzés volt, hogy ugyanaz az oprendszer fut egy 20 ezres low-end telefonon, mint a felsőkategóriás HTC-men.
Hab a tortán, hogy a default android valami félelmetesen ocsmány és gagyi hatású. Nálam még mindig a HTC sense felület a numero únó, a többi a fasorban sincs.
Valahogy addig imádtam az androidot, amíg nem láttam androidos telefont minden második szerencsétlen kezében.
S valljuk be, hogy most mindenhonnan a zöld robot folyik, még a csapból is.
Valahol azt remélem a wp7-től, hogy megmarad közép-felső kategóriában, s nem mennek le low end kacat szintre. Így marad egyfajta presztízse az oprendszernek illetve az azon futó készülékeknek. Legyen egy céltudatos, értelmes vásárlórétege ennek a rendszernek, nem úgy mint az Apple esetében ahol a vásárlók nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi az az iPhone, mit is tud, mire lehet használni, de hallja-látja, s kialakul benne egyfajta birtoklási vágy. Ha van a Józsinak akkor nekem is kell. Csordaszellem. Sajnos ezt napi szinten tapasztalom a munkám során... Ettől jön rám a hányingerPersze a pénz nagy úr, s ugyebár köztudott, hogy az alsó szegmensben van a nagy pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest