Hirdetés
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Zinwa Q25
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
Én pontosan így éreztem, amikor lecseréltem a HTC Heromat egy Trophy-ra. Egyáltalán nem bántam a váltást, sőt, nagyon megérte.
Szép és jó az android, de ha belegondolsz az egész felület túlságosan csicsás. Természetesen ez baromira szubjektív dolog. Persze, értem én, hogy testre lehet szabni, de induljunk ki az átlaguserekből, akik nem fognak mindenféle szart rátölteni a telefonra.
Ha összehasonlítunk egy wp7 telefont egy sima androidos felülettel, akkor én úgy érzem, hogy a letisztultság, átláthatóság, high-tech érzés inkább a wp7-re igaz. S az összhatás egy sokkal komolyabb megjelenést biztosít.
Kövezzetek meg, de egy idő után számomra szar érzés volt, hogy ugyanaz az oprendszer fut egy 20 ezres low-end telefonon, mint a felsőkategóriás HTC-men.
Hab a tortán, hogy a default android valami félelmetesen ocsmány és gagyi hatású. Nálam még mindig a HTC sense felület a numero únó, a többi a fasorban sincs.
Valahogy addig imádtam az androidot, amíg nem láttam androidos telefont minden második szerencsétlen kezében.
S valljuk be, hogy most mindenhonnan a zöld robot folyik, még a csapból is.
Valahol azt remélem a wp7-től, hogy megmarad közép-felső kategóriában, s nem mennek le low end kacat szintre. Így marad egyfajta presztízse az oprendszernek illetve az azon futó készülékeknek. Legyen egy céltudatos, értelmes vásárlórétege ennek a rendszernek, nem úgy mint az Apple esetében ahol a vásárlók nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi az az iPhone, mit is tud, mire lehet használni, de hallja-látja, s kialakul benne egyfajta birtoklási vágy. Ha van a Józsinak akkor nekem is kell. Csordaszellem. Sajnos ezt napi szinten tapasztalom a munkám során... Ettől jön rám a hányingerPersze a pénz nagy úr, s ugyebár köztudott, hogy az alsó szegmensben van a nagy pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest