- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nartell
csendes tag
Én a helyedben elgondolkodnék az Omnia 7-esen, nagyon sokan szidják, és nagy szívás jelenleg a frissítés rá... Valószínű ez a probléma marad is egy darabig.
Összeszerelési minőségben a Trophy és az Optimus 7-es is ott van, egyik sem rosszabb... A kijelző meg mindkettőnél gyönyörű (még az Optimus 7-nél is, eszméletlen a fekete és gyönyörű élénkek a színek, nézz egyet meg élőben).
Szóval lehet sokan vettem Omnia 7-est, de elég sokan szívnak is vele...
-
Valentino K.
senior tag
Én pontosan így éreztem, amikor lecseréltem a HTC Heromat egy Trophy-ra. Egyáltalán nem bántam a váltást, sőt, nagyon megérte.
Szép és jó az android, de ha belegondolsz az egész felület túlságosan csicsás. Természetesen ez baromira szubjektív dolog. Persze, értem én, hogy testre lehet szabni, de induljunk ki az átlaguserekből, akik nem fognak mindenféle szart rátölteni a telefonra.
Ha összehasonlítunk egy wp7 telefont egy sima androidos felülettel, akkor én úgy érzem, hogy a letisztultság, átláthatóság, high-tech érzés inkább a wp7-re igaz. S az összhatás egy sokkal komolyabb megjelenést biztosít.
Kövezzetek meg, de egy idő után számomra szar érzés volt, hogy ugyanaz az oprendszer fut egy 20 ezres low-end telefonon, mint a felsőkategóriás HTC-men.
Hab a tortán, hogy a default android valami félelmetesen ocsmány és gagyi hatású. Nálam még mindig a HTC sense felület a numero únó, a többi a fasorban sincs.
Valahogy addig imádtam az androidot, amíg nem láttam androidos telefont minden második szerencsétlen kezében.
S valljuk be, hogy most mindenhonnan a zöld robot folyik, még a csapból is.
Valahol azt remélem a wp7-től, hogy megmarad közép-felső kategóriában, s nem mennek le low end kacat szintre. Így marad egyfajta presztízse az oprendszernek illetve az azon futó készülékeknek. Legyen egy céltudatos, értelmes vásárlórétege ennek a rendszernek, nem úgy mint az Apple esetében ahol a vásárlók nagy részének fogalma sincs arról, hogy mi az az iPhone, mit is tud, mire lehet használni, de hallja-látja, s kialakul benne egyfajta birtoklási vágy. Ha van a Józsinak akkor nekem is kell. Csordaszellem. Sajnos ezt napi szinten tapasztalom a munkám során... Ettől jön rám a hányingerPersze a pénz nagy úr, s ugyebár köztudott, hogy az alsó szegmensben van a nagy pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest